reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny podtrzymajcie mnie proszę na duchu,taki wynik tsh napewno można zbić,idę do lekarza,ale czy nie szkodzi teraz we wczesnej ciąży?

Dziewcyzny z invimed Poznań! Do kogo chodzicie? Jestem po pierwszym nieudanym transferze. Chodzę do dr Małka. Ale zastanawiam się nad wizytą u dr Sroki..

Dziewczyny podtrzymajcie mnie proszę na duchu,taki wynik tsh napewno można zbić,idę do lekarza,ale czy nie szkodzi teraz we wczesnej ciąży?
Spokojnie. Idź do lekarza zapewne zwiększy dawkę hormonu. Samo TSH wiele nam nie mówi, najważniejsze jest ft3 i Ft4. Jeśli są ok to tym bardziej nie ma co się martwić.

Vinszka, w ciąży najlepiej jak myje okna mąż :D mój się nauczył i prac firanki i prasować i wieszać. Ja tylko musiałam patrzeć i mówić czy dobrze wiesza a potem dać mu piwo w nagrodę :-D:laugh2:
Plus jest taki, że jak się raz nauczył to i po ciąży się tym zajmuje. Tylko ja muszę się nauczyć cierpliwości do jego tempa sprzątania ;)
Mój i tak ma tyle na głowie ostatnio, że aż żal mi go wciągać w zadania domowe, a ja mam upragnione dziecko w brzuszku to i okna mi tak nie przeszkadzają. [emoji23]
kochana na pewno się wchłonie, już kilka tu było takich przypadków dzieciaczków z torbielkami i jest ok, wiec na pewno zniknie. Boże dopiero wpadłaś na forum po zabranie drugiego maluszka a tu już połowa ciązy haha :) :) :) tobie to tylko zachodzić w ciąże. A jak w końcu coś brzusio masz?
Kochana zaciskaj, zaciskaj kciuki, jestem dobrej mysli, ale już czytam o moich zarodeczkach jaki to są.
Lekarz też mówił, żeby się nie przejmować, ale czekamy do połówkowych. Sprawdzimy i podpytamy. [emoji3526] Trzeba być dobrej myśli.

A brzuszek... no powoli rośnie. [emoji7]
Dziewczyny mam pytanie do tych co są po udanych criotransferach. Do którego tygodnia bralyscie estrofem? Ja bylam wczoraj na usg potwierdzajacym czy jest pecherzyk ciążowy. Nie dostalam sie do mojego profesorka prowadzącego bo nie było juz miejsca wiec zapisalam sie do innej Pani doktor. Pani doktor potwierdziła, ze jest pecherzyk ciazowy z widocznym pęcherzykiem żółtkowym i powinnam juz odstawić estrofem bo jest szkodliwy w ciąży. A profesorek zapisal mi jeszcze 3 opakowania... Niestety nie mozna sie z nim skonsultować telefonicznie a chcialabym poznać jego opinię. Muszę więc czekać kolejne 10 dni i nie wiem naprawdę co robić... :(
A badasz estradiol? U mnie był dosyć niski to zeszłam całkowicie z niego w 15 tc. Od 20 tc odstawiłam luteinę.

Dziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące :)
@Cytrynka122 trzymamy kciuki za bete do nieba :)
Kochane za każdą z osobna trzymam mocne kciuki!!! Myślami z wami i waszymi kropeczkami!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Przesyłam też ciążowe fluidy [emoji8][emoji177][emoji177][emoji177] Niech zarażają pięknie!

reklama
Do góry