reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?
@Pójdźka Ja jestem 3 dpt. A Ty się chyba przygotowywujesz do transferu?

reklama
Nic mnie nie bolało później :)
Po badaniu tylko trochę wody wycieka. Żeby włożyć ten histeroskop do środka to muszą trochę wody pod ciśnieniem tez wprowadzić.
Byłam bardzo zdziwiona jak gładkie ściany ma macica od środka :)
No to ja sobie też w sierpniu moja macie obejrzę :) dziękuję naprawdę mnie uspokoiłas :*

Cześć Dziewczyny:) Wracam po jakimś czasie po mrozaczka. Wlasnie zaczęłam przyjmować estrofem i pabi dexametason. Mam do was pytanie. Czy któraś miała może takie ostre migreny po tych lekach?
Ja miałam bóle głowy brałam estrofem 4 razy dziennie i czasem też słabo mi było ale mnie np lekarz uprzedził i przy silnych bólach kazał brać aspiryne ale nie brałam :) każdy organizm reaguje inaczej może przejdą ci te bóle glowy:*

Ja miałam bóle głowy brałam estrofem 4 razy dziennie i czasem też słabo mi było ale mnie np lekarz uprzedził i przy silnych bólach kazał brać aspiryne ale nie brałam :) każdy organizm reaguje inaczej może przejdą ci te bóle glowy:*
Ja narazie nic nie brałam na ból, stwierdziłam, że jakoś dam radę. A Tobie przeszły te bóle głowy? Czy do samego końca przyjmowania estrofemu miałaś?

reklama
Do góry