ilmenau
Fanka BB :)
@Justyska13 @Dzoannna dziewczyny dzisiaj wasz wielki dzień, mocne kciuki niech dzisiejsze transfery skutkują różowymi pupciami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tu się nie martwić...1.5 to optymalny wynik przy staraniach
haha to u mnie jest tak że u mamusi zrobi wszystko nawet zadzwoni zapytać czy czegoś nie trzeba jej pomóc a nie jest "stara" a ja muszę prosić kilka dni by coś zrobił, haha wyczul że ja sobie sama dam rade i u nas w domu może odpoczywać, ale myślę że przy ciąży sie to trochę zmieniMi się wydaje, że nasi panowie jak muszą to wszystko zrobią, ino łatwiej się wykręcić, że się nie umie. Mój ogarnia wszystko, od zakupów, po pranie, sprzątanie, gotowanie. Jak byłam w ciąży to mu powiedziałam, że ja biore na siebie mdłości i poród a on cała resztę
Teściowa jak u nas była to w szoku, że on tyle potrafi, bo jak sama przyznała niczego z tych rzeczy go nie nauczyła. A rosół to mój tato nauczył go gotować bo wg mojego taty rosół to męska zupa, bo się ją gotuję w niedzielę rano kiedy panie sobie śpią
Mocne kciuki !!!!!!Dziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące
@Cytrynka122 trzymamy kciuki za bete do nieba
Trzymam mocno kciuki za wasze kropeczki ,musi się udaćDziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące
Kochane mega mocne za transferyDziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące
Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny! Każdej musi się udać, bo nikt bardziej nie zasłużył na ten sukces jak WyDziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące