reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dzieki dziewczyny teraz za 2 dni beta i w poniedziałek beta a we wtorek mam isc na usg zeby sprawdzic co z tym jajnikiem ja faktycznie nie analizowałam co mam robic wrecz mąż mój był wsciekły ze mimo zabronienia przez lekarza pojechałam 300km w 1 strone na szkolenie na 4 dni i ze zyje zbyt intensywnie i biegam z bólami bo to był fakt (taki kiepski okres trafiłam) ale widac tak miało byc!!!!!!!!!

reklama
Sony dzis mam 10 dzien od transferu zarodki były 2 (1A i 1Bz AH) podane w 3 dobie dzięki za gratulacje mam teraz nadzieje ze beta bedzie ładnie przyrastac :) zatem jestem przykładem ze brak objawów to tez objaw:) a jesli chodzi o temp to u mnie nadal niska wczoraj miałam nawet 36,5 biore luteinę 14 tabl na dobe wiec chyba nie mam za niskiego progesteronu. Test sikany - 1 kreska jutro znow powtórze zeby wam powiedziec w którym dniu po transferze wyjdzie

Mnie też test sikany przy becie 100 nie wychodził, albo była bardzo blada druga kreska:))

Dziewczyny te co się w Gyncentrum leczą, po ile i nich jest do kupienia Gonal??

Kiciabp, GRATULUJE!!!!:-) Ty jestys kolejnym przypadkiem, ktory przemawia za tym,ze jak ma wyjsc, to wyjdzie. Byly juz tutaj takie dziewczy, ktore po transferze wiodly aktywny tryb zycia i im sie udalo i takie z kiebskimi zarodkami i tez im sie powiodlo. KOlejny raz utwierdzam sie w przekonaniu ,ze to nie nie "wielkosc" zarodka a jego jakosc i wygodne, ladnie uslane gnizadko, ktore jest furtka do sukcesu.:tak:
Jeszcze raz GRATULUJE!!!!

Kiciabp - gratuluje :-)
Widzę kolejna pracoholiczka ;-) Ja jedyny dzień jaki wzięłam wolny to punkcja. Transfer wyszedł w sobotę, a w poniedziałek byłam normalnie w pracy. Z resztą pracuje do dziś (tzn do piątku), chociaż brzuch coraz większy i kręgosłup dokucza. Ja jestem osobą aktywną i jakoś łatwiej mi czas płynie jak mam coś do zrobienia. jeśli chodzi o kawę, to po transferze piłam słabą (1/3 kawy) z mlekiem, potem zmieniłam na inkę z mlekiem, gdzieś w 6 tygodniu przeszła mi kompletnie ochota na kawę, a teraz zdarza mi się wypić słabiutką z mlekiem. Z tego co mi gin radził, to po transferze nie ma co za bardzo zmieniać trybu życia - natura sama decyduje. Tak naprawdę nie ma dowodów, że leżenie plackiem jest skuteczniejsze od chodzenia do pracy. Tylko tu duże znaczenie ma psychika - jeśli nastawimy się, że dzięki zwolnieniu się uda - jest większa szansa :-) takie placebo.
Kochane dzielne invitrówki - zaciskamy kciuki, stepujemy i odprawiamy czary-mary za powodzenie waszych transferków. A Zuzia i Maciek ślą wiruski ciążowe:-)

reklama
Dziewczyny jutro moj 10 dzien po transferze,nie wiem czy juz mam zrobic bete,lekarz mowil o 14 dniu a widze ze niektorym w 10 juz wychodzi.

Do góry