reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
implantacji, przejęzyczyłam się

sorry, za zasypywanie głupimi pytaniami. jutro mam bete i od co najmniej tygodnia denerwuje się jej wynikiem, a że siedzę w domu na l4, to przeczesuje internet, co chyba tylko pogarsza sytuacje
na dodatek dwa dni temu robiłam sikańca i wyszła jedna kreska, wiec mój stres tylko się potęguje

czesc dziewczyny!!!! Przepraszam za moje czarnowidztwo i wisielczy humor... ale to hormonki mna żądzą........... chyba CIĄŻOWE dzis poszłam na betę choc wcale nie miałam ochoty bo nic mnie boli tylko głupi lewy jajnik nie daje mi życ ciagle od hiperki bo mial 10 cm i wydaje mi sie ze chyba nadal tyle ma piersi przestały mnie bolec i obwisły wiec dałam sobie spokoj ale namówiła mnie koleżanka z pracy i poszłam dzis od niechcenia odebrałam wynik i jest 119!!!! w 10 dniu (test sikany wczoraj 1 kreska) dzwoniłam do doktora a on mi powiedział ze gratuluje :))))))) ale sie ciesze.........!!!!!!!!!!!
Apropos ostatnich postów to powiem tak miałam ostra hiperkę i chodziłam do pracy na 10h zyłam normalnie niczego nie odstawiałam (np. kawy) gdy hiper sie nasiliła lekarz wypisał mi L4 i kazal leżeć bezwzględnie a ja pojechałam w tę samą noc do zakopanego na szkolenie na 4 dni i tam meczyłam sie z bólami i byłam całe dnie na nogach odpoczełam dopiero teraz w weekend choc zakupy przedswiateczne zajely mi 6h w sobote w marketach i co? natura robi SWOJE dodam jeszcze ze poprzednio po transferze przelezałam 2 tyg i nic.........
buziaki dla was dziewczyny

kiciabp - GRATULACJE!
Monika - moim zdaniem niska temperatura może świadczyć o zbyt niskim progesteronie. Ale nie znam się za bardzo. W szpitalu przeczesywałam internet, bo tez miałam niską temperaturę.

reklama
Do góry