reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kurde a u mnie nacinanie 500 pln... ;/
ciekawe... no nie wiem jakis stres mam... pewnie qwa bede sie denerowac bez sensu :/
jade na 8:00 na wlew intralipidu, on trwa ok 5 godzin, a o 11:00 ma byc transfer wiec pewnie w tzw miedzyczasie
a Ty?
u mnie transfer pierwszy tez z nacięciem i wyszło 1400 bo świeży transfer 900zł + nacięcie 500zł a teraz criotransfer 1500zł już z nacięciem czyli AH embrioglue w każdym transferze już jest

reklama
Tak w 12dpt było widać tylko jedna malutka kropeczke a w 22dpt już było widać dwa 11mm pęcherzyki :-) :) teraz czekam do przyszłego piątku i okaże się czy są upragnione maludy i serducha mam nadzieję że tym razem się pokażą bo 1 ciążę niestety było puste jajo :-( :(
trzymam kciuki, będzie dobrze jak już maluchy są to tak będzie

Ani mi nie mów ... Ja mam IO czego bym rano na śniadanie nie zjadła to stoi mi na żołądku do popołudnia wtedy mnie ratują chrupki kukurydziane mimo że nie powinnam ale coś jeść muszę ...kręci się i to czasami ostro a mdli cały dzień ..moja zmora jest węch nawet płynu do płukania nie mogę używać bo mnie odrzuca :(
Mam to samo...ale czy to nie za wcześnie? W sobotę prawie zemdlałam w Rossmanie od tych zapachów...kręci mi się w głowie że nawet lezac na łóżku mam zawroty ... Schudłam już 4 kilo i przestałam się ważyć:( nie wiem już co jeść...żebym mogła przełknąć ..
Ja robiłam 8dpt, 11dpt ...i chciał jutro dla mojego świętego spokoju...ale już sama nie wiem...:(

Mam to samo...ale czy to nie za wcześnie? W sobotę prawie zemdlałam w Rossmanie od tych zapachów...kręci mi się w głowie że nawet lezac na łóżku mam zawroty ... Schudłam już 4 kilo i przestałam się ważyć:( nie wiem już co jeść...żebym mogła przełknąć ..
Ja robiłam 8dpt, 11dpt ...i chciał jutro dla mojego świętego spokoju...ale już sama nie wiem...:(
Mnie piersi zaczęły boleć mocno od 8dpt teraz cisza a zapachy to jakoś od 10dpt pamiętaj że każdy organizm jest inny i nie słuchaj jak ktoś ci mówi lee przesadzasz bo to za wcześnie wymyślasz itd wtedy trzaśnij w łeb (teraz Ci wolno :-D )i powiedz że to ty jesteś w ciąży i wiesz najlepiej co czujesz ..

Mnie piersi zaczęły boleć mocno od 8dpt teraz cisza a zapachy to jakoś od 10dpt pamiętaj że każdy organizm jest inny i nie słuchaj jak ktoś ci mówi lee przesadzasz bo to za wcześnie wymyślasz itd wtedy trzaśnij w łeb (teraz Ci wolno :-D )i powiedz że to ty jesteś w ciąży i wiesz najlepiej co czujesz ..
Wszystko zależy też od poziomu bety bo to niby przez to że rośnie to objawy się nasilają choć nie muszą

reklama
Do góry