reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
dziewczyny powiedzcie ile czasu się czeka na wynik cytologi, bo muszę zrobić
Gotadora, z tego, co pamiętam, cytologię, w zwykłej przychodni, powinni zrobić w ciągu 2 tygodni.
Ale już dawno nie robiłam jej na NFZ, a prywatnie czekałam około tygodnia.
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy tak chodzi mi o naszego dr, sama go prosiłam, aby L4 było tylko do środy a teraz chciałabym jeszcze o 2 dni przedłużyć. A może wezmę 2 dni urlopu wypoczynkowego, zostało mi jeszcze 7 dni z tego roku.
Jeśli nie to możesz rzeczywiście nic nie robić, palić papierosy i pić alkohol. Spoko. Po co się zmieniać.[/QUOTE]
Nie popadaj w skrajność. Nikt nie mówi o piciu i paleniu. Mowa jest o filiżance kawy dziennie, nie o LSD i amfie
Nie popadaj w skrajność. Nikt nie mówi o piciu i paleniu. Mowa jest o filiżance kawy dziennie, nie o LSD i amfie
SZNURKI Widzialam ostatnio(o ile czegos nie pomylilam)ze jestes z Bydgoszczy? Ja mieszkam 30min od Bydgoszczy. a gdzie sie leczysz??
białystok ;-)
lawendowy_sen
Madzialenak, poproś go o ciąg dalszy zwolnienie i niech wystawi Ci od czwartku do niedzieli.
A urlop zawsze zdążysz wykorzystać.
A urlop zawsze zdążysz wykorzystać.
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy Ty chyba w tym tygodniu masz wizytę u dr Skweresa, czy nie jutro?
lawendowy_sen
Madzialenak, wizyta miała być dzisiaj, ale odwołali mi, ponieważ dr musiał wyjechać.
madzialenak
mama na pełen etat
a to pech, a kiedy teraz idziesz?
reklama
Dziewczyny , dawno mnie nie był , od czasu do czasu zaglądam i Was podczytuje. Trzymam za wszystkie kciuki , żeby się udało , nowicjuszkom oczywiście za 1-szym podejściem , tak jak mi. Co do zaleceń po transferze to mysle ,ze lekarz i zdrowy rozsadek są najwazniejsze. Dla mnie rezygnacja z kawy , to żadne wyrzeczenie , bo i tak za nia nie przepadam Trzymajcie się dziewczyny i Wesołych Świąt życzę
Podziel się: