Haha dobre a tak serio .. oby szybko zeszloDzoanna oby nie! Smiesznie to brzmi, ale uwierz wygląda jakbyś spuchła po wyrwaniu 8 także mam nadzieję że to szybko zniknie, bo jestem wysoka i szczupła i twarz mam jak księżyc w pełni ;-)
reklama
Dzieki [emoji173]️ Po tamtym transferze tez latalam jak glupia i jakos sie zagniezdzil w tym rollercoasterze [emoji41] wiec mam nadzieje ze ten tez lubi karuzele
Pewnie ze lepiej glowe uwolnic w tym czasie od zbytniego wysilku[emoji16]
Zakupy to to co kochamy[emoji4][emoji4][emoji4]
.
Ostatnia edycja:
First dziękuję, niby po ok tygodniu na zejść, dziś jednak okazało się, że to świnka a nie skutek uboczny encorton. Z dwojga złego to może i lepiej. Szukam pozytywów i po 1 przy następnym transferze będę mogła spokojnie zażywać encorton bez obaw o opuchliznę, a po 2.. to trudne, ale może dobrze, że ostatni transfer był nieudany bo gdyby się udał i teraz miałabym świnkę to albo poronienie albo duże obciążenie dla dzidziusia.. ehh.. leżę, kuruje się i liczę że po tych wszystkich górkach i przejściach które mamy w końcu uda się nam Wszystkim!
To zdrowka Ci zycze i szybkiego powrotu do zdrowia!
Dobrze ze sie wynasnilo co to jest.
Czyli nie chomik a świnka (morska) [emoji3][emoji3][emoji3]
Dziękuję za wsparcie kochana:* tak zrobię! Jutro uwolnie się już od łóżka wstanie nowy dzień i wezmę się za siebie :*
Na wyżycie się porządne polecam squash - dla mnie super. Albo jakies zajecia kardio grit cardio albo tabata np - nic mi tak nie poprawia psychiki jak maksymalne zmeczenie fizyczne!
Cichutko gratuluje czekamy na przyrosty coś czułam że tak bedzieDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Wiara czyni cuda... ja w moje kropeczki bardzo wierzylam a już da na świecie.. ba siedzą i raczkuja sameto takie niesamowite.... życzę każdej z was tego.. a betę mi zawsze mówiono że co 48hBoże, nie wierzę, naprawdę siedzę i nie mogę uwierzyć...trzęsę się i płacze . Boże...tak bardzo dziewczyny wierzylam w mojego kropka.
Teraz myślę żeby ta beta rosła ...powinnam jutro ją zrobić?? Progesteron urósł do 40 z 32.
Ruda08
Fanka BB :)
Właśnie też się nad tym zastanawiałam. Napisałam do nich emaila i jutro dostanę odpowiedźZadzwoń do kliniki i zapytaj bo ja nie wiem czy mozna przy braniu sterydow itp
reklama
Podziel się: