reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Heparyne mozna miec refundowana dopiero w ciazy..i to jak sie ma podstawy do tego. Takze ja w ciazy a refundacji mi jeszcze nikt nie wypisal mimo ze mam pai1 wiec jakby sie uparli to by mogli...Ostatnio jak badalam to mialam tsh 1.6 i biore dawke 75.
Ale powiem Ci ze tsh lubi skakac i kiedys badalam mialam tsh chyba 0.9 a 3 dni pozniej mialam 2.3. Pytalam o to endokrynolog i ona mowila ze tsh skacze. Wynik sie moze roznic nawet dlatego ze dzien wczesniej zjadlas wiecej slonych potraw (jod) niz innego.
Wiec generalnie chodzi o to zeby TSH ogolnie bylo w zdrowych "widelkach" gdzies troche ponizej 2. Ale jak raz bedzie 1.2 a zaraz 1.9 to po prostu taki urok.
dzięki kochana jutro jeszcze postaram się pójść na to tsh tam gdzie wcześniej robiłam i zobaczę

reklama
Jeśli chcesz mogłabym Ci przesłać crinone, ale i tak nie dotrą do soboty. Teraz nie ma mnie w domu, bede dopiero późnym wieczorem i mogłabym dopiero jutro wysłać.
Także chyba moja pomoc byłaby zbyt pozna. Wiec nie pozostaje chyba Ci nic innego, jak tylko wykupić leki. I idź na bete. Te nerwy kropkowi na pewno nie sprzyjają.

Ja miałam 174,90pg/ml. To Ty jakiś bardzo wysoki masz. W porównaniu ze mna ;)
ja nie wiem co ja mam takie wyniki :( normalnie ryczeć mi się chce, skąd taki wynik!!! Piersi tak mnie dziś bolą że mało mi nie pękną!!! ejjj miał ktoś z was takie wyniki estradiolu przed crio???

Jeśli chcesz mogłabym Ci przesłać crinone, ale i tak nie dotrą do soboty. Teraz nie ma mnie w domu, bede dopiero późnym wieczorem i mogłabym dopiero jutro wysłać.
Także chyba moja pomoc byłaby zbyt pozna. Wiec nie pozostaje chyba Ci nic innego, jak tylko wykupić leki. I idź na bete. Te nerwy kropkowi na pewno nie sprzyjają.

Ja miałam 174,90pg/ml. To Ty jakiś bardzo wysoki masz. W porównaniu ze mna ;)
Tak, masz rację...dziękuję za okazaną pomoc. Wykupie.
Pójdę jutro na ta bete...czy oprócz bety, robić progesteron...i estradiol? ( Dziewczyny coś o nim pisały....)
Ja dziś naprawdę się nie denerwuje...tylko jakaś płaczliwa się zrobiłam...od tych hormonów pewnie..

Tak, masz rację...dziękuję za okazaną pomoc. Wykupie.
Pójdę jutro na ta bete...czy oprócz bety, robić progesteron...i estradiol? ( Dziewczyny coś o nim pisały....)
Ja dziś naprawdę się nie denerwuje...tylko jakaś płaczliwa się zrobiłam...od tych hormonów pewnie..
Pewnie to już kropek daje o sobie znac :) I tak masz myslec, a nie jakieś smuty tworzyć;)

Ty musisz przełamać ostatnia zła passę i mocno w to wierze✊✊✊

ja nie wiem co ja mam takie wyniki :( normalnie ryczeć mi się chce, skąd taki wynik!!! Piersi tak mnie dziś bolą że mało mi nie pękną!!! ejjj miał ktoś z was takie wyniki estradiolu przed crio???
A przypomnij ile bierzesz estrofemu?
Nie wiem, ale mi moja dr mowila, ze w 12dc miałam mieć powyżej 200, ale czy już powyżej 1000 jest Ok to nie wiem.

Dajesz znac lekarzowi o wynikach?

reklama
Do góry