reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ach bo ja durna jestem!!
raz myslę tak, raz inaczej - kobieta..

tylko sie niepotrzebnie nakrecam, a potem wiem, ze źle robie i sie wkurzam na siebie

fakt bolal mnie lędźwiowy, ale polezalam i przeszlo
mysle, ze zbyt dlugo siedzialam przed komputerem i oto był wynik..
a ja sobie wmawiam i sie doszukuję
przez takie nerwy psuje sobie dzien

a dlaczego ma niby mi sie nie udac??

kochane jestescie!!!!!!!!

Sznurki :-) jesteś jak najbardziej normalna, każda z nas ten czas bardzo przeżywa i wsłu...je się w swoje ciało wypatrując wszelkich sygnałów ... najlepiej jeśli cokolwiek poczujesz to myśł,że to oznaka właśnie tego,że się udało ...ja trzymam kciuki, aby się udało &&&&&&&

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was brała duphaston cykl przed IVF?? Mnie tak dr zlecił między 16-25 d.c. i wizyta między 20-23 d.c. ponoć duphaston na lepsze przygotowanie endometrium.

Sony ja brałam przy pierwszym podejsciu. w nastepnym brałam luteinę zamiast duphka,a na rosniecie endometrium przepisywał mi estrofem.

czesc kobitki:)
dzis mam juz nieco ale tylko nieco lepszy humor choc nie wiem po co robiłam rano sikańca (1 kreska) dzis mam 9dpt jutro mialam isc na bete ale chyba nie mam odwagi bol lwego jajnika nadal mi dpskiwera od hiperki i jakos czuje ze to nie to........ zreszta nawet piersi juz przestały bolec zreszta jeszcze czarna passa na forum......... eh

reklama
Hej dziewczęta.
Właśnie wróciłam z pracy i padam na twarz. chyba muszę wypić drugą kawę.

Madzialenak, jestem dumna z Twojego pozytywnego myślenia. Tak, tak, jesteś w ciąży:-)

Sznurki, tylko spokój Cię uratuje. Nie doszukuj się objawów lub ich braku. Ty też musisz sobie mówić, że jesteś przecież w ciąży:-)

Do góry