reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

asiex masz racje. nie odstawiej lekow i powtórz bete. ten lekarz to jakis pierdoła.
kinga super podejscie:tak: tak trzeba. już dzis trzymam kciuki za powodzenie twojego następnego podejscia:-)

reklama
asiex też bym tak zrobiła, poczekaj jeszcze z tym odstawianiem leków i powtórz bete.
w jakiej klinice się leczysz , słowa twojego lekarza znajomo brzmią

inka leczę się w medarcie, ogólnie klinika ok, ale to dziś mnie rozwaliło

tylko teraz zaczyna mnie boleć brzuch, strasznie ciągnie, może to faktycznie jest @.

Hej, dzięki za odzew :-). U mnie niestety tylko IVF z "powodów mechanicznych - brak jajowodów... Ciąże były i to silne, lecz nie w tym miejscu gdzie powinny... Szkoda słów, a przyczyny tego stanu nie udało mi się ustalić. Nie poddaję się jednak, mam nadzieję, że dzięki tej metodzie uda się - może nawet bliźniaki jak powiedział lekarz :-) Trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)

Zaczynam w katowickiej Provicie. Byłam na 1 wizycie i wróciłam zadowolona. Lekarz zlecił mi tylko 2 badania: nasienia i AMH. Gdyby byli nastwieni tylko na zysk, lista badań byłaby znacznie dłuższa... Zobaczymy

Leśna - GRATULACJE :-):-):-)
Madzialenak - super wieści :) Ja miałam transferowane 2 maluszki - 6 i 8 blastomerów i oba są z nami. Tak więc szykuj się moja kochana na podwójne szczęście - zaciskam mocno kciuki :)))

Cześć dziewczyna ja tez sie szykuje na in vitro lekarz przewiduje na połowe stycznia transfer obecnie jade po leki na stymulacje i mam pytanie czy któraś z was podchodziła do in vitro we Wrocławiu w Inwimedzie bo ja właśnie tam chodze :-)

reklama
Do góry