reklama
Hej, dzięki za odzew :-). U mnie niestety tylko IVF z "powodów mechanicznych - brak jajowodów... Ciąże były i to silne, lecz nie w tym miejscu gdzie powinny... Szkoda słów, a przyczyny tego stanu nie udało mi się ustalić. Nie poddaję się jednak, mam nadzieję, że dzięki tej metodzie uda się - może nawet bliźniaki jak powiedział lekarz :-) Trzymajcie się dziewczyny dzielnie :-)
madzialenak
mama na pełen etat
oko2012 witaj, a gdzie się leczysz? u mnie też z przyczyn technicznych in vitro, niedrożne jajowody!
Różyczka82
Fanka BB :)
Leśna - GRATULACJE :-):-):-)
Madzialenak - super wieści Ja miałam transferowane 2 maluszki - 6 i 8 blastomerów i oba są z nami. Tak więc szykuj się moja kochana na podwójne szczęście - zaciskam mocno kciuki ))
Madzialenak - super wieści Ja miałam transferowane 2 maluszki - 6 i 8 blastomerów i oba są z nami. Tak więc szykuj się moja kochana na podwójne szczęście - zaciskam mocno kciuki ))
gosia__1983
Fanka BB :)
Cześć dziewczyna ja tez sie szykuje na in vitro lekarz przewiduje na połowe stycznia transfer obecnie jade po leki na stymulacje i mam pytanie czy któraś z was podchodziła do in vitro we Wrocławiu w Inwimedzie bo ja właśnie tam chodze :-)
reklama
Podziel się: