reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wróciłam o 2 w nocy z lotniska wiec nie było czasu pisać. Wczorajsze USG ok, mamy już 9 mm no już nie kropka, bardziej fasolkę. Serduszko bije, lokalizacja dobra, torbiele w jajnikach wchłaniaja się powoli więc troche stresu mniej. Z narzeczonym widziałam się pierwszy raz od czasu transferu a on jedyna co zauwazył to większy rozmiar biustu - mistrz taktu. Następna wizyta za 3 tygodnie więc wczasy i chwila relaksu.

Dziewczynki, bo tak się zastanawiam. Ja wczoraj wyszłam z kliniki i żaden lekarz mnie nie widział jak wychodziłam. Nie dostałam żadnych zaleceń po punkcji poza dokończeniem brania antybiotyku i duphaston 3x1 i luteina 3x1. W sumie to nawet nie wiem czy sama mam zadzwonić do kliniki czy oni zadzwonią... trochę się tym martwię. Poradźcie cos ☺☺☺

dziewczyny mam brać już od dziś leki i wczorajszą @ liczyć już jako 1dc wiec dziś 2dc. I moje pytanie co ile godzin bierzecie estrofem? ja mam 3x1

Mysza87
Co klinika to podejście w Kielcach progesteron po transferze kazali kilka razy robić, Novum pierwszy progesteron zrobiłam 3 tygodnie po transferze.
Oleczka27
mnie po punkcji tez juz lekarz nie oglodał, dostałam zalecania propo lekwów i trybu życia. W Novum to oni dzownią ustalją termin transferu i tyle. Nie wiem gdzie się leczysz ale to chyba nic nienormalnego.

Dziewczynki, bo tak się zastanawiam. Ja wczoraj wyszłam z kliniki i żaden lekarz mnie nie widział jak wychodziłam. Nie dostałam żadnych zaleceń po punkcji poza dokończeniem brania antybiotyku i duphaston 3x1 i luteina 3x1. W sumie to nawet nie wiem czy sama mam zadzwonić do kliniki czy oni zadzwonią... trochę się tym martwię. Poradźcie cos ☺☺☺
Najlepiej zadzwoń i dowiedz się :) chyba zrozumiałe, ze chciałabyś wiedziec jak najszybciej jak się sprawy maja. Poza tym możesz tez powiedzieć, ze się kiepsko czujesz, może coś doradza. A w ogole jak tam dzisiaj? Mam nadzieje, ze coś lepiej:)
dziewczyny mam brać już od dziś leki i wczorajszą @ liczyć już jako 1dc wiec dziś 2dc. I moje pytanie co ile godzin bierzecie estrofem? ja mam 3x1
Ja biorę 7, 15 i 23. Tak to równo sobie podzieliłam.

Wczoraj lekarka kazała podzyzszyc Utrogestan do 5 tabletek i mam zagwozdke jak to dzielić. Bo budzic się w nocy, żeby wziasc tabletkę raczej mi się nie uśmiecha. Jakieś pomysły?

Mysza87
Co klinika to podejście w Kielcach progesteron po transferze kazali kilka razy robić, Novum pierwszy progesteron zrobiłam 3 tygodnie po transferze.
Oleczka27
mnie po punkcji tez juz lekarz nie oglodał, dostałam zalecania propo lekwów i trybu życia. W Novum to oni dzownią ustalją termin transferu i tyle. Nie wiem gdzie się leczysz ale to chyba nic nienormalnego.
Leczyłaś się w Kielcach?

Najlepiej zadzwoń i dowiedz się :) chyba zrozumiałe, ze chciałabyś wiedziec jak najszybciej jak się sprawy maja. Poza tym możesz tez powiedzieć, ze się kiepsko czujesz, może coś doradza. A w ogole jak tam dzisiaj? Mam nadzieje, ze coś lepiej:)

Wczoraj lekarka kazała podzyzszyc Utrogestan do 5 tabletek i mam zagwozdke jak to dzielić. Bo budzic się w nocy, żeby wziasc tabletkę raczej mi się nie uśmiecha. Jakieś pomysły?
Dziś już lepiej. Jeszcze trochę boli ale już do zniesienia ☺ przy sikaniu jeszcze boli, ale to już pół biedy ☺

Chyba rzeczywiście zadzwonię do kliniki i dopytam ☺ a leczę się w Olsztynie w Artemidzie ☺

Ja np mam estrofem 4X1 i wieczorem kazał brać mi dwie na raz

reklama
Do góry