motylek24
Fanka BB :)
Prawda nie słucha się serduszka na pierwszej wizycie. Moja ginekolog nie słuchała w 5 tc ale już w 7 tak. Mama ginekolog o tym też pisałasadze ze to nie bedzoe mialo az takiego znaczenia ja oczywiscie tez nic mojemu doktorkowi nie mowie o was bo pewnie wscieklby sie, ale jak mu powiedzialam o sprawdzeniu dokladngo dnia do transferu tzn test era to co Vinszka miala(oczuwiscie zapytalam czy cos takoego jest udaja debila) to mi powiedziećdzial smiejac sie hdzoe takoe głupoty wyczytalam i ze to bylu stare metody ze tetaz sprawfza sie endo tylko przez usg (w duchu to tylko ja go wusmialam) i ze jak jiz to wlasnie scratching endo sie robi... takze kazdy ma swoje zasady... dzis np moja przyjaciolkabposzla na pierwsze usg ciaza naturalna 8 tydzirn i lekarz jej powiedzial ze juz sie nie robi tak wczesnie tzn nie slucha sie tak wczesnie serduszka bo sa nowe badania które dowodza o wadach serca tzn ze jak sie tak wczesnie odslucha bicie serduszka, dlatego zaleca sie ponoc pdsluchanie ok 12 tyg ... hmmm