reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak...zaciskam kciukasy za ciebie kochana!! bedzie dobrze!! &&&&
sznurki... daj zdjecie tych mebelkow, bo ciekawa jestem... ja ci powiem, ze z jednej strony to bardzo dobrze, ze juz powoli kompletujecie wszystko, to swiadczy o tym, ze mocno wierzycie!! a to super pozytywne!
bardzo sie ciesze !!
ja sie bardzo dobrze czuje, wczoraj mnie bolal brzuszek dosyc mocno ale wzielam no spe i troszke mi przeszlo...matko i tez mnie boli tylko lewa strona...tzn jajnik lewy i lewa piers..:tak::-D

powiedz mi czemu ty masz 6dpt a ja dopiero 5 jak w tym samym czasie mialysmy transfer? podobno 1dpt to jest ten nastepny, czyli jezeli mialysmy w srode transfer to pierwszy dzien jest w czwartek...
nie tak jest?

a kto jeszcze blisko nas testuje? czy tylko my zostalysmy na najblizszy tydzen?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kobietki. Dawno mnie tu nie było i nie jestem na bieżąco. Musicie wybaczyć. Postaram się znowu wdrożyć. Oczywiście trzymam za was wszystkie kciuki, niezależnie na jakim etapie jesteście.

Tu macie artykuł do przeczytania, jakie możliwości daje współczesna medycyna:
Lekarze z Olsztyna dokonali historycznej operacji w Polsce - Olsztyn

Dziewczyny ratujcie, jaki środek polecacie na swędzenia po luteinie. Już mam masakrę, a dopiero biorę 3 dzień :-(

Kochana maść clotrimazolum i mydełko plivafem F (koniecznie F nie B).

Kurcze, postraszylyscie ta zakrzepica. Mimo tego ,ze wiem jak ona jest powazna starchem powialo. Mnie lekarka zapisala aspegic i lovenox ale nie pomogly w zaciazeniu.Niemniej jesli mi sie kiedys uda a mam nadzieje,ze tak bede musiala brac ten zestaw przez cala ciaze i jeszcze chyba miesiac po. Teraz wieczorem profilaktycznie biore aspegic a na dluga droge co mnie niebawem czeka musze rowniez wziac lovenox i rajstopy uciskowe.:baffled: i regularnie co 2godziny zatrzymywac sie na "rozprostwoanie nog".

miliaa zdj mebelków wstawię jak moje kochanie przywiezie je u skręci , czyli za jakis czas ;-) jak będą u nas staly to uwierzę, ze sa nasze.
mnie wczoraj tez troche brzusio bolal..
masz takie same "objawy" jak ja!

no ciekawe co nas czeka!

a czy my mocno wierzymy??
moj Mąż tak, ja jestem sceptycznie nastawiona ale sa momenty gdy jestem podekscytowana i uśmiechnieta!

reklama
sznurki...hahaha :-) nie no nie wiem, bo niektore dziewczyny to mierza temp, jezeli jest podwyzszona tzn ze podobno jestes w ciazy..ale nie wiem jak sie maja do tego leki, ktore bierzemy, wiec moze to jest zly pomysl:-p

Do góry