reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczynki

strasznie zazdroszcze i jednocześnie serdecznie gratuluje tym które cieszą się z małych cudzików.

Ja jestem dziś 10 dpt, miałam podane 2 dniowe zarodki, bete mam 12.12.Dziś nie wytzymałam i zrobiłam sikańca, ale niestety-1 kreska :(
Podłamało mnie to.

Zastanawiam sie czy nie podlecieć jeszcze dziś do przychodni i nie zrobić test z krwi, ale to chyba tylko po to żeby dobić się zupełnie
:-(

reklama
Dzieki za wsparcie, ale gdzies czytałam ze test z moczu może wykryć ciąże juz w 8 dpt, a u mnie w 10 dpt nic.

może dlatego że 2 dniowe maluszki były.
a może dla tego, że nic z tego...

kaszana

mmonika...u mnie kazali zrobic w 10dpt, mam w sobie jednego 5dniowego blastka...ale absolutnie nie pozwolili sikanego testu, tylko z krwi...!
takze glowa do gory i czekaj cierpliwie na swoja kolej:tak:

jeszcze do tego nie miałam zupełnie żadnych objawów, z tych o ktorych pisałyście czasem. ani bólów brzucha, ani plamień. zupełnie nic. kilka dni po transferze lekko pobolewał mnie brzuch, ale od paru dni zupełnie nic.

wiem, że to o niczym nie świadczy, ale to czekanie jest nie do zniesienia.

chyba wezme się za przedświateczne porządki

mmonika81 to nie jest regula , ze musza byc objawy.. źle zrozumialas
poza tym każda z nas jest inna, kazdej z nas organizm inaczej reaguje
nie załamuj sie kochana
a moze wlasnie brak objawow to u ciebie objaw ;-)

reklama
witajcie dziewczyny czesto was czytam ale rzadko pisze bo moj M nielubi jak jestem na forach bo mowi ze zaraz sobie jakies bzdury wmawiam i obiawy wymyslam:angry: a co do testow sikanych to ja zrobilam w 6dniu po transferze 5dniowego zarodka i wyszlo ale wzielam taki ktory byl bardzo wrazliwy na hormon 20ui

Do góry