reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Milka ja tezz się ogromnie bałam tych wyników. Jedyne co mogę ci doradzić, to ja dzwoniłam dosłownie codziennie to Paśnika,aż w końcu zwolnił się termin wczesniejszy, ale naprawdę dzeonilam dzień w dzień. Z tym że najczęściej z dnia na dzień się zwalnia, a raz pani do mnie rano zadzwoniła że zaprasza na gidz. 15. Więc jeśli nie masz do przejechania pół Polski to próbuj dzwonić .
Dzięki za radę niestety wcześniejsza wizyta nie wchodzi w grę.. A wiesz może czy jest jakieś lekarstwo na to?

reklama
Witaj.
Ja właśnie dostałam miesiączkę i tak jak pisałam wczoraj, nie powtarzałam dzisiaj bety.
Także tego... :hmm:
Jak najszybciej do lekarza, bo ja to nawet nie wiem, czy mamy jeszcze jeden zarodek. Bo był nie do końca rozwinięty na etapie transferu, a później lekarz był na urlopie i nic nie wiem.
W tygodniu powinnam mieć do odebrania dokumentację z Kliniki i tam powinno być napisane.
A jak u Ciebie?
Ma już jestem po zażyciu ketonalu :oo:
Ja też dostałam miesiączki, zrobiłam dwie bety poniżej 0. 2. Nam kazali jechać na urlop i tak robimy wrócimy tematu za miesiąc.

Dziewczyny kiedy wg Was powinno udać się do immunolog? W jakich dokładnie przypadkach kazali Wam zrobić badania immunologiczne

Ja też dostałam miesiączki, zrobiłam dwie bety poniżej 0. 2. Nam kazali jechać na urlop i tak robimy wrócimy tematu za miesiąc.

Dziewczyny kiedy wg Was powinno udać się do immunolog? W jakich dokładnie przypadkach kazali Wam zrobić badania immunologiczne
Eh... My chyba nie będziemy czekać, jeśli oczywiście mamy tego jednego mrozaczka ;)

monikao777
mi podano teraz embroglue, moje trzecie in vitro w sumie tylko 3 transfery. W novum podają go w standardzie chyba wszystkim.
Mysza87
ja przy trzech próbach mialam w sumie 3 zarodki. Ostatnie in vitro to w standardzie 1 zarodek 3dniowy, brak mrożaczków, póki co został z nami
Dziewczyny ja liczyłam i przy trzech pełnych stymulacjach wydaliśmy prawie 60 tys zł. To tylko pieniądze, ja choć nie jestem milionerką i przepuściłam całe oszczędności nie żałuję
Kiedy podaję się embroglu?

Wytlumaczcie mi te badanie pliss. Co oznacza bo na necie piszą takie rzeczy że aż mi się odechciewa
Spokojnie kochana nie ma powodu do paniki, na wszystko jest jakis sposób[emoji6]
Mutacja w genie mthfr moze oznaczac problemy z wchlanianiem kwasu foliowego i zwiekszac poziom homocysteiny.
Sa na to formy metylowane kwasu foliowego oraz witamin B12 i B6, na PAI heparyna.
Badalas sobie poziom homocysteiny?

reklama
Spokojnie kochana nie ma powodu do paniki, na wszystko jest jakis sposób[emoji6]
Mutacja w genie mthfr moze oznaczac problemy z wchlanianiem kwasu foliowego i zwiekszac poziom homocysteiny.
Sa na to formy metylowane kwasu foliowego oraz witamin B12 i B6, na PAI heparyna.
Badalas sobie poziom homocysteiny?
Znowu ratujesz mi tylek! Dzięki że jesteś! Już mi lepiej :) bałam się że to jakieś choroby genetyczne na starcie jestem skreslona.
Nie badalam. To z krwi? Zbadam a powiedz mi proszę czy na czczo i w określonym dniu cyklu?

Do góry