reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja dzisiaj chyba zwariuje, dopiero jutro beta A mnie nosi. Dla zabicia czasu zrobiłam 50 pierogów. Jak Wy sobie dajecie, albo dawalyscie radę z tym oczekiwaniem?
Nie wiem, ja jakoś tak nie miałam, że nie mogę usiedzieć i cały czas myślałam o tym. Czas płynął wolno, ale chyba dzięki relanium przetrwałam [emoji14]

A pierogi bym zjadła [emoji87]

reklama
Było 7 pęcherzyków.
Wiem że musi być Ci ciężko, jak masz ochotę to płacz. To normalne, mi pobrali 5, ale poumieraly i został nam jeden ostatni. Ja sobie tłumacze, że ta pierwsza stymulacja to też nauka, bo może będzie trzeba zmienić protokół. Może ten jeden to wojownik. Jakby to było takie proste i udawało y się jak z platka to chyba trzeba by było zastanowić się czy podchodzące pary maja wskazania do ivf.
Trzymaj sie

@Kurcia , @Justyska13 - dziewczyny Wy już dziś po wizycie? Opowiadajcie:) czekam :)

Wszystko chyba ok ;) jest pecherzyk ciazowy a w srodku pecherzyk zoltkowy. Za tydzien mam przyjsc na serduszko.

20190627_094508.jpeg

Właśnie dostałam telefon z kliniki i transfer jutro o 12.50, ale mam byc na 12.00. Położna zaskoczyła mnie, bo podobno lekarka zaleciła jeszcze EmbroGlue. Na wizycie nic nie wspominała. Byłam w takim szoku, ze powiedziałam jej, ze się jeszcze zastanowię, ale jak tylko się rozlaczylam, to stwierdziłam, ze przecież nie ma nad czym. Biorę w ciemno.

O matko, nie chce się nakręcać, ale już żałuje, ze nie mam tego relanium w domu :cool2:

reklama
Do góry