Kurcia gratuluję!!!!!! Cieszę się mocno razem z Tobą, oby do czwartku trzymam kciukiLeki obecnie to
Crinone 2x1
Duphaston 3x1
Prolutex 1x
Estrofem 2x1
Plastry Systen50 co 3dni
Heparyna 0.6
Acard
Encorton 10rano, 5 w poludnie.
Euthyrox
Do transferu mialam scratching, intralipid, wlew z osocza i atosiban. Raz mialam podane podwójnie 3 dniowe zarodki. Ale blastki zawsze biore po 1.
Tsh przed samym transferem nie badalam, ale od jakichś 2 lat mialam je juz ulozone dobrze przez Euthyrox i mialam stale dawki , zawsze jak kontrolowalam bylo w normie.
Aczkolwiek zrobilam w zeszlym tygodniu i mialam 2.6. Zwiekszyli mi dawke do 75 i dzis dalej 2.59 wiec w piatek mam endokrynologa. Niestety ale Encorton mize tak zaburzac tsh.
reklama
G
gość_AL19
Gość
Dziewczyny chodzę do lekarza prywatnie i mam do zrobienia dużo badań krwi. Jak myślicie lekarz rodzinny może przepisać mi je na NFZ jak poproszę?
Sterlicja
Fanka BB :)
Niestety niewiele jest badań, które może Ci zlecić lekarz POZ, reguluje to ustawa, nie wiem o jakie dokładnie pytasz badania.
Dziewczyny chodzę do lekarza prywatnie i mam do zrobienia dużo badań krwi. Jak myślicie lekarz rodzinny może przepisać mi je na NFZ jak poproszę?
Ruda08
Pewnie, że tak. Na pewno nie wszystkie ale jakąś cześć Ci daDziewczyny chodzę do lekarza prywatnie i mam do zrobienia dużo badań krwi. Jak myślicie lekarz rodzinny może przepisać mi je na NFZ jak poproszę?
ilmenau
Zmieniłam klinikę u siebie w Belgii
Teraz jak do 2 stymulacji się nie uda uderzę w Polskę jednak refundacja troche trzyma mnie tutaj
Ruszam już w tym roku
Kiedy ruszasz ze stymulacja? Mocne kciuki, żeby z tej stymulacji była różowa pupcia!
Cześć rodzinny, część ginekolog na NFZ. Ja chodziłam z listą badań z kliniki do gina na NFZ i co było możliwe to mi przepisywal.
Justyska13
To prawda mi encorton prawdopodobnie ze wszytkim zrobił zamieszanie. A tsh z 2,2 skoczyło mi na 3,89 zwiekszono mi dawkę a wynik skoczył dalej na 3,98. Jak odstawiłam encorton po nie udanym transferze to automatycznie w tydzien wynik spadł do 1,4Leki obecnie to
Crinone 2x1
Duphaston 3x1
Prolutex 1x
Estrofem 2x1
Plastry Systen50 co 3dni
Heparyna 0.6
Acard
Encorton 10rano, 5 w poludnie.
Euthyrox
Do transferu mialam scratching, intralipid, wlew z osocza i atosiban. Raz mialam podane podwójnie 3 dniowe zarodki. Ale blastki zawsze biore po 1.
Tsh przed samym transferem nie badalam, ale od jakichś 2 lat mialam je juz ulozone dobrze przez Euthyrox i mialam stale dawki , zawsze jak kontrolowalam bylo w normie.
Aczkolwiek zrobilam w zeszlym tygodniu i mialam 2.6. Zwiekszyli mi dawke do 75 i dzis dalej 2.59 wiec w piatek mam endokrynologa. Niestety ale Encorton mize tak zaburzac tsh.
Elessi
Miałam to samoTo prawda mi encorton prawdopodobnie ze wszytkim zrobił zamieszanie. A tsh z 2,2 skoczyło mi na 3,89 zwiekszono mi dawkę a wynik skoczył dalej na 3,98. Jak odstawiłam encorton po nie udanym transferze to automatycznie w tydzien wynik spadł do 1,4
Hej kochane.Od kilku dni mały dużo płacze nie chce obiadkow byłam pewna że to zabki szczególnie że jedynki górne zaczęły się pokazywać.Od wczoraj mały ma na buzi 2 krostki takie syfki w okolicy ust i pechezyk na ustach o oprócz tego na działach górnych tam jak żeby 1 i 2 taki biały nalot i to co mega boli.Ja na początku byłam pewna że to zeby ale teraz się przygladnelam i jestem zaniepokojona.Wizyta dopiero jutro wieczór.Co myślicie?Ja mam afte na jezyku ale afty nie są zaraźliwe więc może to przypadek że mały też ma.
CCzyli polecę zrobić na czczo sobie te badania ja nie wiem co u mnie nie gra do tego stopnia E nic się nie dzieje nic A nicNie robiłam już obciążenia, tylko badania na czczo. Wyniki były bardzo dobre. tak samo przed transferem.
reklama
Sterlicja
Dziewczyny, bhcg < 0.2 nie wiem czemu, ale czułam, że tak będzie. Mamy tylko jeden zarodek zamrożony, bo reszta obumarła. Nie mówiłam mężowi, że testowałem i sama nie wiem czy mówić I tak dla porządku zrobię ponownie tak jak mi lekarz kazal 14dpt.
Niestety moja motywacja do brania maksymalnych dawek leków spadla.
Trzeba będzie się ogarnąć i podjąć kolejna próbę.
Niestety moja motywacja do brania maksymalnych dawek leków spadla.
Trzeba będzie się ogarnąć i podjąć kolejna próbę.
Podziel się: