reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Sterlicja jesli jednak wybrałaś się na betę to trzymamy ogromne kciuki za betę do nieba:)
@TheKalinka84 kochana powodzenia na wizycie, niech lekarz da zielone światełko i działajcie :)

@Kurcia słońce co u Ciebie/ u Was??? kiedy wizyta?
Oj dziekuję, że pytasz :) na 4 dni się odcięłam, bo pojechaliśmy na długi weekend. W związku z czym ja nałogowa betomanka nie mogłam iść na betę co 48h ;D Ale poleciałam zaraz po powrocie, zwłaszcza, że na wyjeździe wszystkie objawy minęły jak ręką odjął i włączył się tryb "schizofrenia paranoidalna" ;)
Także w środę 12 dpt było 357, a wczoraj 16dpt było 2731 :D Usg w czwartek.

reklama
Clearblue, wrzuciłam wczesniej fotkę z opisem wiec zerknij sobie na nie sa mega fajne za pare dni zacznę je znowu używać wizytę mam na 1 lipca ale jak zaczną wczesniej dawać znac ze komórka dojrzewa to pojadę wczesniej choc watpie bo u mnie cykle sa bardzo regularne ale różnie to bywa kiedys natrafiłam przy badaniu na cykl bezowulacyjny wiec wszystko jest mozliwe. Ale jesli wszystko bedzie ok to moze uda sie zrobic transfer w tym cyklu :-) ale jakos sie specjalnie nie spinam bo sa wakacje i w sumie miesiac w ta czy w tamta nie robi mi juz różnicy przynajmniej bysmy mogli gdzies poleciec gdyby znowu mi przełożył transfer.

Muszę poszukać [emoji2]
Mi teraz @ sie tak przestawiła ze dostałam po 20 dniach a zawsze mam co 28-30
Może to wpływ metforminy ale nie wiem
Fajnie ze juz niedługo będziesz znów transferować [emoji2]trzymam kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]

Oj dziekuję, że pytasz :) na 4 dni się odcięłam, bo pojechaliśmy na długi weekend. W związku z czym ja nałogowa betomanka nie mogłam iść na betę co 48h ;D Ale poleciałam zaraz po powrocie, zwłaszcza, że na wyjeździe wszystkie objawy minęły jak ręką odjął i włączył się tryb "schizofrenia paranoidalna" ;)

Super wynik [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Sterlicja jesli jednak wybrałaś się na betę to trzymamy ogromne kciuki za betę do nieba:)
@TheKalinka84 kochana powodzenia na wizycie, niech lekarz da zielone światełko i działajcie :)

@Kurcia słońce co u Ciebie/ u Was??? kiedy wizyta?
Nawet jak już wyszłam z domu to dalej się zastanawiałam czy iść do laboratorium a że pracuje w szpitalu to jednak poszlam

ooooo jaaa kochana dobrze to wróży w końcu :) :) :) :) a jak się czujesz? to zapisuję cię w kalendarz

reklama
Czuję się tak, że nic nie czuję ;)
Pobierałam dzisiaj TSH, a pani w okienku: "jest pani w ciąży?", a ja "NIE. yy. tzn jednak jestem" ;) także dokładnie tak się czuję, że nawet o tym nie pamiętam.
:) haha boże jakie to fajne tak mówić "tak jestem w ciązy":) kochana niech ten cud trwa do końca, bardzo się cieszę. A powiedz mi ile masz jeszcze mrożaczków?

Do góry