reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a co myślisz o tym?
właśnie to zamówiłam i to
@Justyska13 - kurczę , modulatora nie biorę - nie pomogę. Mi gin kazał zamówić takie więc grzecznie zamówiłam.

reklama
@Justyska13 - kurczę , modulatora nie biorę - nie pomogę. Mi gin kazał zamówić takie więc grzecznie zamówiłam.
Spoko. Zamowilam te i zobaczymy jak one zadziałałaja. Niby witaminy sa metylowe bo sprawdzalam i dawka tez tak jak w większości. Przetestujemy.

Dziewczyny, a stosujecie jakas dietę by obnizyc homocysteine? Pamiętam @Kurcia pisala o burakach.

Czy po nieudanym transferze lekarz kazał Wam od razu umawiać się na wizytę kontrolną aby wykonać badanie? Na jakiej podstawie została dokonana ocena czemu się nie udało? Czy po prostu "tak bywa..."?

Hejka, dostałam wynik komórek NK - spalały mi z 22% na 9% ;)
To jest dobra wiadomość, a zła jest taka, że nie zrobili mi badania CBA booooo zamrozili moja krew a to musi być ze świeżej :growl: tylko, że ja muszę przylecieć na to badanie do Polski ... laboratorium pokryje koszt badania ale kto pokryje koszt lotu :angry:
Jestem tak wkurzona, że aż się trzęsę.

@NadziejaJest chyba jutro pójdę,miałam do poniedziałku wytrzymać,ale przy blastce myślę,że jak jutro będzie 0,to już nie ma na co liczyć. Pocieszyłabym Cię,ale samej mi ciężko myśleć pozytywnie po tym teście.
@ilmenau tak,podchodziłam miesiąc temu z dwoma 3dniowymi - biochemiczna i w tym miesiącu jeszcze raz. To był mój 5 transfer i 9 zarodek. I został nam jeden mrozak jeszcze.
Kochana to jutro idziemy i stawiamy czoła prawdzie.. Tyle dziewczyn napisalo ze testy to oszukance..

Hejka, dostałam wynik komórek NK - spalały mi z 22% na 9% ;)
To jest dobra wiadomość, a zła jest taka, że nie zrobili mi badania CBA booooo zamrozili moja krew a to musi być ze świeżej :growl: tylko, że ja muszę przylecieć na to badanie do Polski ... laboratorium pokryje koszt badania ale kto pokryje koszt lotu :angry:
Jestem tak wkurzona, że aż się trzęsę.
Hej, a jakie badanie robiłaś i co to za klinika?

reklama
A ja właśnie siedzę i robię krzywą glukozowo-insulinową.....fuuuu, obrzydliwa ta glukoza i do tej pory mnie trzącha a już jestem godzinę po. Plus taki, że jest klimatyzacja :)

Do góry