Mega jest superKurcia
gratulacje
Ja też odebrałam bete i w 16 dpt 1151. Czy to nie jest za dużo skoro w 14 dpt wynosiła 496 ?
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
U mnie niestety beta potwierdzila ze sie nie udało...znowu
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
NadziejaJest
Wiem co czujesz, ale pamiętaj, że u każdej z nas limit nieszczęścia się kiedyś kończy
goffa13
dziekuje, ja chyba nie będę potrafiła sie tym wszystkim cieszyć. Ciągłe czarnowidztwo tfu tfu
Wiem co czujesz, ale pamiętaj, że u każdej z nas limit nieszczęścia się kiedyś kończy
goffa13
dziekuje, ja chyba nie będę potrafiła sie tym wszystkim cieszyć. Ciągłe czarnowidztwo tfu tfu
ilmenau
@Kurcia @olgaaa1987 gratulacje dziewczyny!!! Cytując klasyka - Będziecie grube!!!
@NadziejaJest przykro mi bardzo mam nadzieję, że kolejne podejście będzie udane!
@Vorreiavereunbimbo a jak u ciebie kochana?
@NadziejaJest przykro mi bardzo mam nadzieję, że kolejne podejście będzie udane!
@Vorreiavereunbimbo a jak u ciebie kochana?
Przyjdzie czas że zaczniesz i zmartwienia pójdą preczNadziejaJest
goffa13
Marzycielka7
A ja właśnie siedzę i robię krzywą glukozowo-insulinową.....fuuuu, obrzydliwa ta glukoza i do tej pory mnie trzącha a już jestem godzinę po. Plus taki, że jest klimatyzacja
Mi tam smakowała [emoji12]
Marzycielka7
Aaaa betowalam
8dpt - 60.5 . 2 dni temu bylo 23.7
Kurcia mocne kciuki[emoji110] z całego serducha życzę Ci szczęścia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Marzycielka7
U mnie niestety beta potwierdzila ze sie nie udało...znowu
[emoji27] przykro mi
Marzycielka7
Dziewczyny mam dylemat ale nie chce się nakręcać
Kochałam się z mężem co drugi dzień do dnia owulacji i dzień po niej i kolejny tez
Minął tydzień a ja wyszłam z toalety... podcierając się zobaczyłam dziwne pobrudzenie na papierze toaletowym ni to krew ni to brąz
Czy mogłoby dojść do implantacji ?
Jutro mam możliwość zrobienia progesteronu bo chce choć zobaczyc czy jest na to szansa w razie czego by się utrzymało bo i tak wiem ze nic nie będzie widac a planowo mam dostać @ za 8 dni
Kochałam się z mężem co drugi dzień do dnia owulacji i dzień po niej i kolejny tez
Minął tydzień a ja wyszłam z toalety... podcierając się zobaczyłam dziwne pobrudzenie na papierze toaletowym ni to krew ni to brąz
Czy mogłoby dojść do implantacji ?
Jutro mam możliwość zrobienia progesteronu bo chce choć zobaczyc czy jest na to szansa w razie czego by się utrzymało bo i tak wiem ze nic nie będzie widac a planowo mam dostać @ za 8 dni
reklama
Trzymam kciuki, a na kiedy umawiasz się na USG?Dziękuję. Oby.
Ja jednak jestem ostrozna. Cieszę sie po cichu. Ale puste jajo dalo mi juz raz w leb. Wtedy beta nie byla taka ladna ale tez byla
.wiec oby dotrzymać do usg.
Podziel się: