O matko nawet nie strasz, jak Ty coś jadłaś?Ja rzygałam do piątekgo miesiąca od rana do wieczora no i potem wrócił o mi przy zgadze w ostatnim miesiącu i to było dużo dużo gorsze
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Witaj. A nie masz mozliwosci w Polsce pójść do diabetologa jeszcze przed rozpoczeciem procedury żeby przepisal metformine?Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
Metforminy nie dostanę - w Holandii nie dopuszczają jej przy staraniu się o ciąże. Dlatego stosuje chociaż dietę.
To moje wyniki krzywej
Zobacz załącznik 985826Zobacz załącznik 985827
Insuline masz za wysoka i na czczo i później też a jeszcze po dwóch godzinach zamiast spadac to ona jeszcze rośnie.
Nie jedna z nas przy lepszych wynikach bierze metformine.
NadziejaJest
Kiedy idziesz na bete? Szkoda ze sobie nawzajem nie gratulujemy. Kurde no mialam wielkie nadzieję w tym podejsciu....ponad pol roczna przerwa. Immunosupresja. EhŁączę sie w bólu. Też 6 dpt,też test negatywny i też nic nie czuje.
No wolalbym jednak nie rzygac az przez 9Kurci
Kurcia ale sie ciesze teraz kciuki za przyrost, serduszko i zyganko przez 9m-cy
Widze za to ze Ty wracasz na rundę 2!! Super. Trzymam mocno mocno.
Tak normalne kłucia są normalne w pachwinach też:-)Lekarz powiedział, że to normalny objaw:-)Dziewczynki mnie tez tak zakluwa to prawo to lewo troszke jak na okres tez tak macie?
ilmenau
Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
Metforminy nie dostanę - w Holandii nie dopuszczają jej przy staraniu się o ciąże. Dlatego stosuje chociaż dietę.
To moje wyniki krzywej
Przy takich wynikach powinnaś wg mnie dostać metformine. Z metforminą jest tak, że w jednych krajach jest dozwolona przez całą ciążę, w innych przez pierwszy trymestr a w innych wogole. Mi moja endokrynolog pozwoliła brać do 16 tygodnia ciąży.
Jak możesz to załatw sobie z Polski metformine. Wg mojej endokrynolog jest taka opinia wśród lekarzy, że metformina poprawia jakość jajeczek i ułatwia implantacje.
Łączę sie w bólu. Też 6 dpt,też test negatywny i też nic nie czuje.
Ania, ty też teraz pochodziłas? Nie wierz sikancom, leć na betę!
Kiedy idziesz na bete? Szkoda ze sobie nawzajem nie gratulujemy. Kurde no mialam wielkie nadzieję w tym podejsciu....ponad pol roczna przerwa. Immunosupresja. Eh
Tylko beta prawdę powie! Immunosupresja jest ważna 3 miesiące, był przypadek w zeszłym roku, że pierwszy transfer nie był udany ale drugi już tak! Tak więc prędzej czy później musi być happy end
U
użytkowniczka v
Gość
@NadziejaJest chyba jutro pójdę,miałam do poniedziałku wytrzymać,ale przy blastce myślę,że jak jutro będzie 0,to już nie ma na co liczyć. Pocieszyłabym Cię,ale samej mi ciężko myśleć pozytywnie po tym teście.
@ilmenau tak,podchodziłam miesiąc temu z dwoma 3dniowymi - biochemiczna i w tym miesiącu jeszcze raz. To był mój 5 transfer i 9 zarodek. I został nam jeden mrozak jeszcze.
@ilmenau tak,podchodziłam miesiąc temu z dwoma 3dniowymi - biochemiczna i w tym miesiącu jeszcze raz. To był mój 5 transfer i 9 zarodek. I został nam jeden mrozak jeszcze.
Kurde w szoku jestem że endometrioza może tak bezobjawowo przebiegać.Hej Ja nigdy nie miałam boli podczas miesiączki.Lekarz rutynowo dal mi badanie ca125 i szybka laparoskopia.Wynik endometrioza 2 stopnia i torbiel wielkości jajnika
G
gość_AL19
Gość
dziś kupię witaminy b6 i b12 i ten kwas foliowy metylowy i zobaczę po 2 tyg jaki będzie wynik
Kurde w szoku jestem że endometrioza może tak bezobjawowo przebiegać.
Przez endo zrobił mi się torbiel tzw. czekoladowy który powraca po każdym usunięciu. Także zaprzyjaźnilam się znim i niech już zostanie
reklama
Marzycielka7
Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
To moje wyniki krzywej
Ja mam niższe wyrzuty insuliny i tez biore metformine
Podziel się: