reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justyska13 - moja homocysteina ponad 10 w kwietniu dr kazała robić tak : witaminy mama dha premium plus codzienni 2 tabletki , co drugi dzień witaminy B complex methyl , co trzeci dzień methylo folian. Homocysteina spadła do 8,8 w maju , teraz nie badałam jeszcze - w przyszłym tygodniu zrobię.
dzięki kochana. Ten folian właśnie chciałam kupić, a witaminy B z formeds. A jaka powinna być najlepsza homocysteina?

Oj w Polsce dają upały popalić ponad 30 stopni w cieniu:-(Ja juz prawie 17 tc a brzuszek maluski pewnie wysoczy jeszcze:-)
O ja W 17 to też miałam malutki mimo że tak mi mówili że mnie szybko wywali bo do najszuplejszych nie należę.I w tym tygodniu poczułam pierwsze ruchy ach co za piękne uczucie

A w ktorym tygidniu jestes?Pierwsza ciaza?Takie mocne kopniaki czy bulgotanie☺?
Nie jestem urodziłam rok temu.W 17 tc to początkowo bulgotanie oczywiście na początku nie wiedziałam czy to jest dzidzia ale podczas badania się potwierdziły bo dzidzius fikna i pani doktor mówi że to co poczułam to napewno to

reklama
Dzisiaj u mnie 11dpt 3dniowego zarodka i beta niestety poniżej 1 :(
Lekarz kazał odstawić leki i z badań dodatkowych dla męża SCD I MSOME660.

Do tych, u których problemem okazało się nasienie:
Jakie badania z krwi czy cokolwiek....może zrobić mąż gdzie by coś może więcej pokazało gdzie może być przyczyna.
Jeśli chodzi o yabletki to od 3ch lekarzy usłyszeliśmy, że nie ma na to lekarstwa... Mąż brał Feryilman plus przez ok 4m-ce i nic się nie ruszyło. Może znowu zaczniemy z podobnymi witaminami, nie zaszkodzi....
W ogóle nie zdiagnozowali co jest przyczyną? Jakie badania robiliście?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry