Bardzo ładny przyrost sprawdź jeszcze dla formalności za 4 dni.Pierwszy 8 dpt wynik 58.16
reklama
Hej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
Także wynik z 6dpt to 23,7 czekam na przyrosty.
Może jednak u mnie ten szósty transfer będzie szczęśliwy.
Pini88
Fanka BB :)
Powodzenia kochana 3mamy kciukiHej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
Suuuper wiadomość Gratulacje! Teraz to już musi być dobrzeHej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
A przypomnij mi to jest 1 transfer po Paśniku? Niestety moja pamięć jest zawodnaHej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
A przypomnij mi to jest 1 transfer po Paśniku? Niestety moja pamięć jest zawodna
Nieee, ja u Paśnika byłam już po drugim nieudanym transferze ale niestety nic u mnie doktor nie znalazł. Immunologia była ok. Dostałam tylko heparynę i encorton od niego.
Moim problemem jest endometrioza i na 5 wcześniejszych transferów tylko raz doszło do implantacji, która skończyła się pustym jajem i łyżeczkowaniem.
Teraz był szósty transfer ale miałam oprócz wiadomych leków jeszcze scratching, wlew z osocza, intralipid i atosiban.
Marzycielka7
Fanka BB :)
Hej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
Mówiłam ze to ma być 6 w totolotka[emoji173]️
Mam nadzieję że tak będzie Aco do tego sikancana to jesteś prze!!!!kciuki ogromneHej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
reklama
A czemu ile mierzy kruszyna?Aha dobrze wiedziec czyli to juz nie ma to znaczenia? A ja sie martwie ze ta moja mala za malutka jest
Podziel się: