Vinszka
Fanka BB :)
Hmm wiem, że Apap jest bezpieczny.Dziewczyny dokuczaja mi migreny nie pomaga zadne domowe leczenie czy jak wezme paracetamol to jest ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm wiem, że Apap jest bezpieczny.Dziewczyny dokuczaja mi migreny nie pomaga zadne domowe leczenie czy jak wezme paracetamol to jest ok?
Niby tez na paracetamolu dlatego bezpieczny nie wiem z kad te migreny cisnienie zawsze mam ok czy to od kregoslupa ?Hmm wiem, że Apap jest bezpieczny.
Nie wiem skąd to u Ciebie. Musisz zapytać lekarza. Ja ciśnienie mam teraz zazwyczaj niskie, na bóle głowy nie narzekam.Niby tez na paracetamolu dlatego bezpieczny nie wiem z kad te migreny cisnienie zawsze mam ok czy to od kregoslupa ?
Kochana u mnie deszcze w Londynie 15 stopni I slonca brak moze dlategoNie wiem skąd to u Ciebie. Musisz zapytać lekarza. Ja ciśnienie mam teraz zazwyczaj niskie, na bóle głowy nie narzekam.
Może to przez te upały?
Następna wizyta 3 lipca a o połówkowym nic nie wspomniał lekarz to z pewnścia na kolejnej wizycie powie bo to po 20 tc?Dzidzia śliczna, a ruchy poczujesz pewnie szybciej, bo chudzinka jesteś. W pierwszej poczułam w 17 tc, ale nie są one regularne.
Gratuluję udanej wizyty. Kiedy następna? Umówiona jesteś na połówkowe?
Czasem tak w ciąży jest. Przyjaciolka nie miala mdlosci tylko okropne migreny. Lezala z okladami na glowieNiby tez na paracetamolu dlatego bezpieczny nie wiem z kad te migreny cisnienie zawsze mam ok czy to od kregoslupa ?
Aha ha amolem sie smaruje ale to jest tak uciazliwe ze nie mozna funkcjonowac wiec biore ten paracetamol ale jedna tylko I pomaga wtedy spokoj mamCzasem tak w ciąży jest. Przyjaciolka nie miala mdlosci tylko okropne migreny. Lezala z okladami na glowie
Paracetamol mozna w ciazy.Aha ha amolem sie smaruje ale to jest tak uciazliwe ze nie mozna funkcjonowac wiec biore ten paracetamol ale jedna tylko I pomaga wtedy spokoj mam