reklama
ELONA dlaczego mialabys cos czuc??? Normalnie,na tym etapie bys nie wiedziala o malenstwie,wiele dziewczyn nie czuje momentu zagniezdzenia,w sytuacji ivf jest chyba tak,ze cokolwiek sie czuje przypisuje sie malenstwu(bo wiemy,ze tam jest) a jak nic sie nie czuje to znaczy,ze pewnie sie nie udalo,to nie tak ..nic zlego sie nie dzieje,nie stresuj sie niepotrzebnie bo Twoja kluska tego nie lubi
Elonko nie szukaj na siłe objawów! wiele dziewczyn nie miało, a maluszki i tak się zamieszkały u nich w brzuszku :-) życzę Ci tego i nie martw się, lepiej mów do nich i głaszcz brzuszek, bo na pewno tam maluszki są :-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Inka, super, że zmieniłaś nick :-)
Dobrze, że beta wzrosła. Przynajmniej teraz jesteś spokojna.
Dobrze, że beta wzrosła. Przynajmniej teraz jesteś spokojna.
lawendowy_sen
Madzialenak, mam coś dla Ciebie, tylko nie wiem, co wolisz- gwiazdkę czy Prosiaczka z Kubusia Puchatka?
Kinga_1
Hej Dziewczyny!
Jak pogoda u Was, bo u mnie dziś od rana piękny śnieg Fajnie się go obserwuje siedząc w domku pod kocykiem
Mam do Was pytanko intymnej natury... czy bierzecie Lutinus dowcipnie?? Czy on Wam też tak "wycieka"?? Kurczę sorry za szczerość, ale zastanawiam się czy to jest normalne, może przez to przeoczyłam plamienia związane z zagnieżdżeniem?
Czy Wy też tak często sikacie? Ja chodzę do toalety co pół godziny, jeśli nie częściej?
Asiex - ja mam utrogestan, ale tak samo wycieka jak to mówisz i poza tym mam plamienia. ale lekarz wytłumaczył mi, że to są plamienia od leku tego właśnie, bo zapytałam go o to. No i też biegam siusiu często. Więc nie martw się. Trzeba to jakoś przecierpieć przez ileś tygodni.
Kinga_1
dziewczyny posłuchałam was nie odstawiłam leków powtórzyłam betę jest wzrost beta 371 nie wielki ale zawsze coś, muszę jeszcze jutro powtórzyć bo do poniedziałku nie wytrzymam.
madzialenak nie wiem gdzie zmienia się nick i czy wogóle jest taka możliwość.
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Smutna_01 - Super. Jeżeli masz około 66% przyrostu za 48 godz. to wszystko będzie dobrze. Już się nauczyłam jak liczyć, bo sobie obliczam też. A lekarza masz dziwnego. Jak można po jednym badaniu kazać odstawić leki? Ja nawet jak mi się nie udało to lekarz kazał mi powtórzyć badanie ( mimo, że miałam poniżej 1), a potem dopiero kazał odstawić leki.
reklama
Witam was dziewczyny i wszystkiego najlepszego na Mikołaja.
Melduję że byłam dziś na wizycie)) Jednak jeszcze poczekam sobie. No ale już wiem że będę miała krótki protokół))))) Wcześniej myślałam, że już od tego cyklu zacznę ale nie. Mam czekać na @ i od 16-25 d.c. duphaston 2x1 dziennie. No i się zgłosić między 2- a 23 d.c. na usg i od następnej @ zaczynamy. Czyli gdzieś 15 styczeń. A no i będę stymulowana Gonalem 150j.
Inka bardzo dobrze że tu trafiłaś i dziewczyny ci pomogły. Trzeba być czujnym.
Melduję że byłam dziś na wizycie)) Jednak jeszcze poczekam sobie. No ale już wiem że będę miała krótki protokół))))) Wcześniej myślałam, że już od tego cyklu zacznę ale nie. Mam czekać na @ i od 16-25 d.c. duphaston 2x1 dziennie. No i się zgłosić między 2- a 23 d.c. na usg i od następnej @ zaczynamy. Czyli gdzieś 15 styczeń. A no i będę stymulowana Gonalem 150j.
Inka bardzo dobrze że tu trafiłaś i dziewczyny ci pomogły. Trzeba być czujnym.
Podziel się: