reklama
Nie robiłam ... może zrobię w poniedziałek bhcg to będzie 7dpt , dr nie kazała mi niczego badać tylko betę w środę . No właśnie te resztki takie ze mnie wypływają, z tym ze wcześniej były białe :/
To pewnie nic takiego, pewnie ta luteina się odbarwiac, nie stresuj Kropka
Za Dobre wiadomości :-*Kciuki za, was wszystkie dziewczyny ja czekam na tel ile się zaplodnilo tak się denerwuje...
Butelka123
Zaciekawiona BB
Staram się jak mogę ale to jest strasznie trudneTo pewnie nic takiego, pewnie ta luteina się odbarwiac, nie stresuj Kropka
Konstancja27
Fanka BB :)
Może być to zarówno dobry objaw jak i zły. Niewiadomo, pozostaje czekanie i beta powodzenia.Hej dziewczyny. Od wczoraj boli mnie brzuch i mam lekko brązową wydzielinę (5dpt) - jest jej co prawda mało ale jest... czy któraś tak miała? Co to może oznaczać ?
Konstancja27
A ja wyniki II bety będę muaja dopiero po 20 lub rano. Pani w Alabie powiedziała, że dziś sobota i wyniki będą późno:-(
anielka0612
Mi tak wlasnie powiedzieli przed pierwsza punkcja i transferem w Uk, ze zarodki nie lubia zapachów.
I mialam zalecenia od kliniki żeby nie używać pachnących kosmetyków, szczególnie perfum w tych dniach a nawet bez makijażu musialam być.
Czy coś w tym jest nie wiem, napewno nie zaszkodzi ;-)
Niech Twoja piąteczka sie dzielnie trzyma... [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja w ogole nie robie makijażu, wiec z tym tez nie miałam problemu
Mam nadzieje, ze piątka dzielnie walczy i zostanie w komplecie
@Bratka mocne kciuki za piekne widoki kropeczka
@Justi55 @Konstancja27 niech beta rosnie do nieba
@Justyska13 a u mnie pewnie formalnosc ate trzymajcie kciuki moze zdarzy sie cud i beta urosnie
Biegne oddac krew i smigam na weselicho brata. Milego dnia dziewczyny :-)
Dziewczyny mocne za bety do nieba i masę zarodkowKciuki za, was wszystkie dziewczyny ja czekam na tel ile się zaplodnilo tak się denerwuje...
Marzycielka7
Dziewczyny u mnie beta ujemna..... nie mam już mrozaczkòw . Na kolejną trzecią procedurę nie mam już ani kasy ani sił. jestem wyczerpana psychicznie. To koniec
Nie wiem co napisać ale może daj sobie czas na smutek i skup się na sobie na swoim mężczyźnie i pomyślcie za jakiś czas
Ja będę podchodzić do drugiej procedury i 3 stymulacji i na kolejna te nie będzie mnie stać ( chyba ze wygram w totolotka) [emoji16]
Tez się martwie co dalej ale najwyżej zrobimy oddech na pół roku
reklama
Forget-me-not...
Myślimy że jest ciąża [emoji6]Mam wyniki:
Bhcg 6.8
Estriadol 3455
Progresteron 120,20
7 dpt 4 dniowego zarodka. Co o tym myślicie?
Beta nie jest wysoka ale jest wczesnie...
Kciuki teraz za przyrost
Podziel się: