reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana bierz nospe i paracetamol jak cie boli i lez, a przede wszystkim dużo pij.
Właśnie coś dziś czuje, ze jak tylko dojadę do domu to z lozka nie wstaje :) Na razie działają mi kroplówki, wiec tragedii wielkiej nie ma. Zobaczymy jak przestaną działać.

A Ty nie mysl pesymistycznie - wszystkie Twoje objawy mogą tylko wskazywać na pięknego kropka, który sobie rosnie. Bardzo w to wierze i tej wersji się trzymajmy:yes:

Dziewczyny mialam dobre przeczucie
HCG 1,27
Estradiol 221
Progesteron 53
Nie ma co się ludzic ze wynik w sobote będzie inny :-( :(

@Justyska13 powinno być troche wiecej -nie oszukujmy się-ale tez jest jeszcze wcześnie. Moze mialas pozną implantację -trzeba brac leki i sprawdzic w sobotę! Nie takie cuda się zdarzały ✊✊✊✊
Wiem biorę to pod uwage aczkolwiek dla mnie sobota bedzie juz ostatecznym dniem. Dzwonilam do kliniki, maja kontaktowac się z lekarzem ale na pewno bete powtórzyć w sobote.

reklama
Do góry