Miejmy nadzieję że to leniuszek i w sobotę ruszyWiem biorę to pod uwage aczkolwiek dla mnie sobota bedzie juz ostatecznym dniem. Dzwonilam do kliniki, maja kontaktowac się z lekarzem ale na pewno bete powtórzyć w sobote.
reklama
Ja robiłam betę w 8 dniu pozytywnaIle dni po transferze 5 dniowej blastki robiliście sikanca/betę i wynik był pozytywny ?
Ja w 8 dniu miałam 113@Konstancja27 kochana piękna beta ja w 9dpt miałam 109 a teraz 35tc1d i w brzuszku synuś i córcia ;-) <3 a teraz życzymy Tobie pięknych widoków na usg pozdrawiam
Margit2018
Fanka BB :)
To jest to samo. Niby metypred nowszy i mniej skutków ubocznych np córce przepisują już metypred. W novum daja encorton.Dziewczyny którym się udało bralyscie encorton czy metypred? Na którym leku więcej ciąż????
Margit2018
Justynka spokojnie bedziesz mamą ale musisz jeszcze podejść do krio. Buziaki i działaj dalej.Dziewczyny mialam dobre przeczucie
HCG 1,27
Estradiol 221
Progesteron 53
Nie ma co się ludzic ze wynik w sobote będzie inny
redferrari
W 5dpt beta powinna być dwucyfrową - to rokuje zdrową ciazeIle dni po transferze 5 dniowej blastki robiliście sikanca/betę i wynik był pozytywny ?
Marzycielka7
Dziewczyny mialam dobre przeczucie
HCG 1,27
Estradiol 221
Progesteron 53
Poczekajmy jeszcze do soboty [emoji110][emoji173]️[emoji173]️
monikao777
Niby mówią że to samo. Kilka cykli stymulowanych i z encorton się nie udało. Dlatego teraz myślę czy nie spróbować przy transferze metypred.. Może lepiej będzie na mnie działałTo jest to samo. Niby metypred nowszy i mniej skutków ubocznych np córce przepisują już metypred. W novum daja encorton.
Forget-me-not...
To witaj w klubie posiadaczek kiru AA.Ja mam kir AA właśnie pisałam do drr pasnika ale narazie niie odp jak ustawić cykl do transferu. Będę mieć podawany 5 dniowy zarodek rozmrozony bo robimy PGS...
A mąż hla-c badał? Jak tak to z której grupy ma?
Myślę że zleci Ci wlew 5 dni przed transferem a potem zastrzyki co 3 dni zaczynajac od drugiego dnia po transferze.
Tak zazwyczaj zleca... choć czasem zastrzyki dziewczyny biorą codziennie po 1/3 dawki...
A czy encorton czy metypred to chyba nie ma wielkiego znaczenia... jak ma sie udac do sie uda...
reklama
Forget-me-not...
Przykro mi kochana...[emoji20]Dziewczyny mialam dobre przeczucie
HCG 1,27
Estradiol 221
Progesteron 53
Miałaś podawana wczesną blastke wiec może jeszcze coś ruszy, szanse już pewnie niewielkie ale są...
Kciuki za cudzik...
Podziel się: