reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja też miałam takie myśli. Baa nawet przychodziły takie co Bóg podjął za mnie decyzję, że będę złą matką dlatego nie mogę zajść w ciążę. Nigdy nie widziałam testu pozytywnego... aż tu nagle dotrwałam do mojego wschodu słońca. [emoji274] Twoje też wzejdzie.

Ja mogę trzymać za was wszystkie kciuki i dopóki jesteś w dwupaku zarażać was ile wlezie! [emoji1768]
Ja tez poproszę małego wiruska ciazowego :) Tak już na zapas:yes:

reklama
Dziewczyny czy jutro przed badaniem estradiolu progesteronu nie brac rano eatrofemi i progesteronu?
A pierwszy raz badasz hormony?
Ja badałam co 3 dni po transferze i mi powiedziano, ze nie ważne, czy wezmę, czy nie, byle robic tak samo.
Jeśli nie badałam to raczej bym nie brała przed badaniem.

Tylko, ze u mnie telefonicznie w ogole nie podają informacji. Powołują się na całe rodo. Jedynie co to od lekarki, a z nia w weekendy raczej kiepski kontakt.
Aha... a to u mnie bylo ok. Pamoetam na samym poczatku jal zaczęliśmy jezdzic to nie podali nam nic przez tel ale jak jiz nas poznali i chyba zobaczyli ze kase zostawiamy to teraz nie ma problemu. No jedynie to kontaktu telefonicznego z lekarzem noea tylko przez położne z lekarzem mozna się kontaktowac

Hej dziewczyny. Czy ktoś się zna na wynikach kir-ow??? Ktoś by mi pomógł w interpretacji? Proszę na priv o info.

reklama
Do góry