reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze [emoji847]
My byliśmy , staraliśmy się naturalnie w tym cyklu ale nie poszło
Mam do zrobienia trombofilie, test na cytotoksycznosc komórek NK , krzywa insulinowa i zobaczymy co z tych wyników wyjdzie jaki dalej będzie plan [emoji6]
Choć wczoraj miałam takiego dola ze nie chciało mi się juz nic i jakoś pomyślałam
ze nie jest mi dane być chyba mama[emoji20]
Ale to po prostu lęk przed tym co mnie czeka
Tak bardzo bym chciała by się nam udało
Widzę jak mąż o tym myśli i czasem ma łzy w oczach [emoji20]
Kochana ja też miałam takie myśli. Baa nawet przychodziły takie co Bóg podjął za mnie decyzję, że będę złą matką dlatego nie mogę zajść w ciążę. Nigdy nie widziałam testu pozytywnego... aż tu nagle dotrwałam do mojego wschodu słońca. [emoji274] Twoje też wzejdzie.

Ja mogę trzymać za was wszystkie kciuki i dopóki jesteś w dwupaku zarażać was ile wlezie! [emoji1768]

reklama
Kochana ja też miałam takie myśli. Baa nawet przychodziły takie co Bóg podjął za mnie decyzję, że będę złą matką dlatego nie mogę zajść w ciążę. Nigdy nie widziałam testu pozytywnego... aż tu nagle dotrwałam do mojego wschodu słońca. [emoji274] Twoje też wzejdzie.

Ja mogę trzymać za was wszystkie kciuki i dopóki jesteś w dwupaku zarażać was ile wlezie! [emoji1768]
Kochana wysyłaj pozytywy i zarazaj, a w dwupaku siedzcie do konca!!! ♥♥♥

Oj zarażaj [emoji173]️[emoji173]️
Wszystkie weźmiemy takie wirusiki ciążowe [emoji6][emoji16][emoji173]️[emoji173]️

U mnoe tez nie . Sama dzwonilam w poniedziałek po punkcji czyli 1dpp pozniej w 3dpp i w piatek 5 dpp juz na wizycie ile jest i ile podajemy
Tylko, ze u mnie telefonicznie w ogole nie podają informacji. Powołują się na całe rodo. Jedynie co to od lekarki, a z nia w weekendy raczej kiepski kontakt.

reklama
Sama wiesz ze ciężko. Kurcze dzis cały czas pobolewa mnie brzuch... zeby tobktos mogl powiedziec ze np jal boli to bedzie dobrze lub na odwrót a tu nic nie wiadomo

Wiem wiem
I tak naprawdę ta ciągła niepewność tez chyba kazda z nas wykańcza
Byle do bety, później do serduszka , później do prenatalnych i tak w kółko
Odetchniemy jak dzidziuś będzie w naszych ramionach ale nie ma się co dziwić
Kazda z nas walczy o to co najważniejsze [emoji173]️

Do góry