reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ach... z ta kasa-ja tez w tym miesiącu wyniki plus wizyta i leki 1000 zł....a i tak część mam nieodpłatnie-kombinuję jak moge tak samo.
Daj spokój, masakra z ta kasa -trza bedzie chyba jednak zrobić ten skok na bankomat:cool2::cool2::cool2::tak::tak::tak::ninja2::ninja2::ninja2:
Niestety są bardzo dobrze zabezpieczone, u nas ostatnio wysadzili bankomat, obudowa zniszczona A środek nie ruszony . Trzeba wymyśleć coś innego, jakiś napad na bank albo coś w tym stylu .

Są dobre wieści, dzisiaj transfer, czekam właśnie na swoją kolej ;) trzymajcie dziewczyny kciuki za mojego 3 dniowego kropka :)
No to super wieści. Trzymam mocne kciuki 1✊✊✊✊✊

Ach... z ta kasa-ja tez w tym miesiącu wyniki plus wizyta i leki 1000 zł....a i tak część mam nieodpłatnie-kombinuję jak moge tak samo.
Daj spokój, masakra z ta kasa -trza bedzie chyba jednak zrobić ten skok na bankomat:cool2::cool2::cool2::tak::tak::tak::ninja2::ninja2::ninja2:
Skok na bank od razu ;) zacofane te nasze państwo na maksa... mysle, ze jakby niejedna z dziewczyn tutaj podliczyla koszty, ktore juz poniosla i je pokazala tym prorodzinnym politykom to by im szczena opadła...

Nie, miałam tylko wycinki pobierane przy okazji histeroskopii ale to chyba inne badanie. U Ciebie po tym badaniu się udało?
U mnie wyszła ciążą pozamaciczna i też nie dochodziło do implantacji. Ostatnio robiłam badanie na skurcze macicy wyszło mi 10 A norma jest 9 więc uparlam się na lek wyciszajacy. Czy coś z tego wyjdzie nie wiem ale mam taką nadzieję, nie długo będę sprawdzać.
Tak naprawdę jest tyle tych rzeczy że chyba nie jestem w stanie tego wszystkiego zapamiętać, a najgorsze że musimy się o to wszystko prosić bo lekarze działają jak roboty...

reklama
Do góry