reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ach... z ta kasa-ja tez w tym miesiącu wyniki plus wizyta i leki 1000 zł....a i tak część mam nieodpłatnie-kombinuję jak moge tak samo.
Daj spokój, masakra z ta kasa -trza bedzie chyba jednak zrobić ten skok na bankomat:cool2::cool2::cool2::tak::tak::tak::ninja2::ninja2::ninja2:
Niestety są bardzo dobrze zabezpieczone, u nas ostatnio wysadzili bankomat, obudowa zniszczona A środek nie ruszony . Trzeba wymyśleć coś innego, jakiś napad na bank albo coś w tym stylu .

Są dobre wieści, dzisiaj transfer, czekam właśnie na swoją kolej ;) trzymajcie dziewczyny kciuki za mojego 3 dniowego kropka :)
No to super wieści. Trzymam mocne kciuki 1✊✊✊✊✊

Ach... z ta kasa-ja tez w tym miesiącu wyniki plus wizyta i leki 1000 zł....a i tak część mam nieodpłatnie-kombinuję jak moge tak samo.
Daj spokój, masakra z ta kasa -trza bedzie chyba jednak zrobić ten skok na bankomat:cool2::cool2::cool2::tak::tak::tak::ninja2::ninja2::ninja2:
Skok na bank od razu ;) zacofane te nasze państwo na maksa... mysle, ze jakby niejedna z dziewczyn tutaj podliczyla koszty, ktore juz poniosla i je pokazala tym prorodzinnym politykom to by im szczena opadła...

Nie, miałam tylko wycinki pobierane przy okazji histeroskopii ale to chyba inne badanie. U Ciebie po tym badaniu się udało?
U mnie wyszła ciążą pozamaciczna i też nie dochodziło do implantacji. Ostatnio robiłam badanie na skurcze macicy wyszło mi 10 A norma jest 9 więc uparlam się na lek wyciszajacy. Czy coś z tego wyjdzie nie wiem ale mam taką nadzieję, nie długo będę sprawdzać.
Tak naprawdę jest tyle tych rzeczy że chyba nie jestem w stanie tego wszystkiego zapamiętać, a najgorsze że musimy się o to wszystko prosić bo lekarze działają jak roboty...

reklama
Do góry