Tak badalam u doc. PasnikaA immunologię badałaś? Wiele dziewczyn z forum dzięki tym badaniom jest w ciąży.
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
W poniedziałek odczuwalam bol jaknokow jak przy owulacji a jeszcze rano miałam usg brzucha pod kontem kolki nerkowej wiec dr delikatnie musiala to robic bo widziala ze jajniki powiększone. To co się utrzymuje to jak tylko chce mi sie siku to musze od razu iść bo dlugo noe dam rady trzymać, a często chodze sikac bo dużo teraz pije do 3 litrowKochana teraz trzymamy kciuki za zarodeczki jak się czujesz po punkcji?
Tez mialas przesuniete okno implantacyjne. ??Kama a robilas scharting endometrium? Mi on pomógł w implantacji, niestety poronilam ale dlatego że zarodek słaby, bo endometrium książkowe było po zabiegu.
Justyska13
Kurcze przykro miRaczej tak. Ale zrobie dla pewnosci wiadomo.
I beta nawet nie drgnęła? Kurcze może poprostu to nie "ten" zarodek. Odpocznij i walcz dalej kochana.Tak badalam u doc. Pasnika
Nie bardzo wiem o co chodzi z tym oknem, mi po nieudanej próbie lekarz zaproponowal histeroskopie + scharting.Tez mialas przesuniete okno implantacyjne. ??
Marzycielka7
Konstancja27
Brawo :-) I tak dalejMy po wizycie i przynosimy same dobre wieści. Przepływy się poprawiły, mierzymy coś ponad 6 cm, ale nie dało się dokładnie zmierzyć, bo okruszek sobie chyba drzemał. Serduszko pięknie pika, a mama nic nie przytyła [emoji87]schodzimy powoli z leków [emoji123]
Kochane, jaka to radość oglądać takie cudowności. Każdej z osobna tego życzę z całego serduszka.
Zdjęcia dziś nie dam rady wkleić, ale jutro się pochwalę [emoji28]
Konstancja27
Sikaniec?? Przepraszam za pytania, mam zaległości:-(Podane 2 blastki. 6dpt wiem wczesnie ale idzie dostac na glowe caly ten czas drugie podejscie. Test wykonany rano ze moze jakis cud ale cuda sie nie zdarzaja a napewno nie dzis i nie u mnie... Negatywny.
reklama
I beta potwierdziła zle wiadomosciSikaniec?? Przepraszam za pytania, mam zaległości:-(
Podziel się: