reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja juz po wizycie
A wiec tak mam porobić następujące badania
krzywa insulinowa, poziom homocysteiny,krzywa insulinowa, badanie trombofilii
Powiedzcie jakie rodzaje badań wchodzą w skład diagnozowania trombofili ?
Pakiet podstawowy na teombofilie zawiera to co na zdjeciu
1558550146676.jpeg

reklama
Robiłam dzisiaj badania w trakcie stymulacji, w sobotę punkcja. Estradiol wyszło 2024 a progesteron 0.35, czy to dobre wyniki? Jutro jeszcze mam menopur i orgalutran, w czwartek ovitrelle i koniec :)

@Justyska13 czy Ty pisałaś jak Twoje zarodki? Czy mi umknęło? Jeśli tak to przepraszam, że pytam jeszcze raz. Masz jakieś wieści z dziś?
Sorry... Dzis mam milczacy dzien i jakos tak wyszlo... wybaczcie... tak dzwonilam mamy nadal 5 zarodkow 6-8 blastomerowych. Jutro nie ma oceny zarodkow tylko dopiero w piatek rano. Jestesmy umowieni na piatek na 10 rano i wtedy wszysykiego sie dowiemy. Czas mi sie dzis tak dluzyl ze myslalam, ze oszalej a jak juz dzwonilam to serce malo mi nie wyskoczylo... boje sie okropnie :-( :(

Sorry... Dzis mam milczacy dzien i jakos tak wyszlo... wybaczcie... tak dzwonilam mamy nadal 5 zarodkow 6-8 blastomerowych. Jutro nie ma oceny zarodkow tylko dopiero w piatek rano. Jestesmy umowieni na piatek na 10 rano i wtedy wszysykiego sie dowiemy. Czas mi sie dzis tak dluzyl ze myslalam, ze oszalej a jak juz dzwonilam to serce malo mi nie wyskoczylo... boje sie okropnie :-( :(

Będzie dobrze
Kropusie dadza radę i w weekend juz będzie albo będą w brzuszku( nie wiem ile planujesz czy jeden czy dwa ) [emoji8]

C
Póki co ładnie. No to czekamy na wieści z piątku;) trzymam kciuki mocno, mocno, mocno.
Niestety ten strach jest zawsze, jedyne co można zrobić to nauczyć się z nim żyć.

reklama
Do góry