Justyska13
Fanka BB :)
Ja mialam tez ok 1800 estradiol a progesteron 0,5 ng/ml 4 dnibprzef punkcja i pobrali 19 pecherzykowI ile pobrali komórek? Dzięki za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam tez ok 1800 estradiol a progesteron 0,5 ng/ml 4 dnibprzef punkcja i pobrali 19 pecherzykowI ile pobrali komórek? Dzięki za odpowiedź
Dokladnie. Rano jakos tak mowilam sobie ze nic pde mnie już nie zalezy i będzie co będzie i sie mniej stresowalam a pozniej wszystko narastalo.C
Póki co ładnie. No to czekamy na wieści z piątku trzymam kciuki mocno, mocno, mocno.
Niestety ten strach jest zawsze, jedyne co można zrobić to nauczyć się z nim żyć.
Wszstko bedzie zalezalo od tego ile ostatecznie ich bedziemy miec.
Kochana teraz trzymamy kciuki za zarodeczki jak się czujesz po punkcji?Ja mialam tez ok 1800 estradiol a progesteron 0,5 ng/ml 4 dnibprzef punkcja i pobrali 19 pecherzykow
Tak tylko nie mam nawet cienia cienia ze ja moge być w ciąży ze ja moge zrobic cos zeby doszlo chodz do implamtacji a tu nic 0 caly czas 0.Kama wiesz że in vitro to ruletka. Nie tym razem to następnym. Trzymaj się a jutro nowy plan.
Raczej tak. Ale zrobie dla pewnosci wiadomo.Kurcze @Kamaaa czy to już pewne?
Nie mam. Transfer 2. I zawsze 0 nic sie nie dzieje.Przykro mi trzymaj się, masz jeszcze mrozaczki? Który to transfer?
Kama a robilas scharting endometrium? Mi on pomógł w implantacji, niestety poronilam ale dlatego że zarodek słaby, bo endometrium książkowe było po zabiegu.Tak tylko nie mam nawet cienia cienia ze ja moge być w ciąży ze ja moge zrobic cos zeby doszlo chodz do implamtacji a tu nic 0 caly czas 0.
A immunologię badałaś? Wiele dziewczyn z forum dzięki tym badaniom jest w ciąży.Nie mam. Transfer 2. I zawsze 0 nic sie nie dzieje.
Nie teraz to zrobie mysle ze to zrobie. Nie wiem co moj lekarz na to wszystko jaki tez on ma plan dalej.Kama a robilas scharting endometrium? Mi on pomógł w implantacji, niestety poronilam ale dlatego że zarodek słaby, bo endometrium książkowe było po zabiegu.