reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
C
Póki co ładnie. No to czekamy na wieści z piątku;) trzymam kciuki mocno, mocno, mocno.
Niestety ten strach jest zawsze, jedyne co można zrobić to nauczyć się z nim żyć.
Dokladnie. Rano jakos tak mowilam sobie ze nic pde mnie już nie zalezy i będzie co będzie i sie mniej stresowalam a pozniej wszystko narastalo.

Tak tylko nie mam nawet cienia cienia ze ja moge być w ciąży ze ja moge zrobic cos zeby doszlo chodz do implamtacji a tu nic 0 caly czas 0.
Kama a robilas scharting endometrium? Mi on pomógł w implantacji, niestety poronilam ale dlatego że zarodek słaby, bo endometrium książkowe było po zabiegu.

reklama
Do góry