Warto zbadac prolaktynę, poziom wit. D.Mam niedoczynność tarczycy, ale biorę tabletki i TSH w granicy 1 więc myślę że jest ok, przeciwciała antyTpo miałam badane i są w porządku, jeżeli chodzi o krzepliwość to miałam tylko takie badania jak na zdjęciu i lekarz powiedział że ok, ale @Kurcia i inne mądre forumowe głowy, możecie się odnieść do tych wyników krzepliwości? Czy powinnam dalej coś badać w tym kierunku? Myślę że z tego co pisaliście zrobię sobie jeszcze krzywa glukozową i insulinową, nie wiem co mogłabym jeszcze zbadać??? Jedyne co wyszło u nas źle to test po stosunku, gdzie mój śluz wybija100% plemZobacz załącznik 975735ników męża, może dopytać lekarza następnym razem o encorton....sama nie wiem
Jesli chodzi o krzepliwosc no to wiekszosc z nas ma zbadane mutacje mthfr, pai1, vleiden. Mozna je zbadac kupujac pakiet trombofilia na stronie test dna.
A dalsze badania krzepliwosci to bialko c,s, zespol antyfosfolipidowy. Ale to chyba bym zostawila na razie zwlaszcza ze doszlo do implantacji.