reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sama jeszcze nie wiem. Umówiłam się na wizytę u swojej lekarki zobaczymy co postanowimy. Jest jakieś badanie na skurcze macicy i to na pewno chciałam zrobić. A Ty kiedy transfer, robisz jakieś jeszcze badania?
Na razie czekam jaki bedzoe jutro i pojutrze stan zarodkow. Rozmawialam z embriologiem o jal cos to w piątek transfer ale o badaniach jakichs nic nie mowili. Ale zrobię tsh na pewno i pewnoe progesteron

reklama
Na razie czekam jaki bedzoe jutro i pojutrze stan zarodkow. Rozmawialam z embriologiem o jal cos to w piątek transfer ale o badaniach jakichs nic nie mowili. Ale zrobię tsh na pewno i pewnoe progesteron
U mnie jest tak dziwnie, że nie dzwonią i nie mówią co się dzieje z zarodkami.
Takich to w ogóle nie mam zleconych. Dobrze że się i Mówiłam na jutro na wizytę, zapytam o wszystko lekarza

U mnie jest tak dziwnie, że nie dzwonią i nie mówią co się dzieje z zarodkami.
Takich to w ogóle nie mam zleconych. Dobrze że się i Mówiłam na jutro na wizytę, zapytam o wszystko lekarza
Nie no mi mowili bym sama dzwoniła i wtedy podadza informacje co do zarodkow itd. Jesli chodzi o tsh to u mnie ostatnio podskoczylo na 2,2 z 1,7 i miwlam lekko zwiekszona dawke wiec chce to sprawdzic. A progesteron tez wazny do zagniezdzenia by byl na odpowiedzim poziomie a orzyjmuje go dopiero od wczoraj bo ciężko mi bylo go dostać. Tu dostalas jakoes leki?

AMH mam 2,65. Z leków to brałam tylko menopur i gonapeptyl. Mam nadzieję że teraz się zaplodnia pięknie A potem chociaż jeden zostanie że mną.
Ty może będziesz miała mniej, ale może będą to te właściwe, które zostaną z Tobą.
[/QUOTE]
Ja przed 1 stymulacja miałam amh 1,32. Pozniej już nawet nie chciałam badać. I tez brałam gonapeptyl i menopur. Teraz mam gonapeptyl i bemfole i zobaczymy co wyjdzie z takiej mieszanki.

Trzymam mocno ✊✊✊

Nie no mi mowili bym sama dzwoniła i wtedy podadza informacje co do zarodkow itd. Jesli chodzi o tsh to u mnie ostatnio podskoczylo na 2,2 z 1,7 i miwlam lekko zwiekszona dawke wiec chce to sprawdzic. A progesteron tez wazny do zagniezdzenia by byl na odpowiedzim poziomie a orzyjmuje go dopiero od wczoraj bo ciężko mi bylo go dostać. Tu dostalas jakoes leki?
Ja od dzisiaj biorę luteine po 2 tabletki trzy razy i estrofem. W dniu transferu dochodzi mi druga luteina pod język, ja tej miałam w normie A ostatnio to nie badalam. Czy jeszcze jakieś badania polecasz zrobić?

@Beata 4 jak podgladanie maluszkow wczoraj?
Witajcie Kochane u maluszków wszystko ok zdjecia nie udalo sie zrobic bo widac plecki i dupcie :) synuś waży 2 kilo córcia 2.100 odstawiłam już acard a neoparin do 36tc kazał lekarz brać coraz bardziej się boję im bliżej porodu tym większy strach jest mi coraz ciężej wagowo od poczatku ciaży na plusie 27 kilo od przedwczoraj puchną nogi i ręce ale lekarz powiedział że wyniki wzorowe więc wszystko jest ok ❤❤❤ mam odpoczywać z girkami w górze więc to robię. @Justyska13 j3szcze kilkanaście dni i zwalniamy brzuszek dla Ciebie ❤❤❤trzymam ✊✊✊ za Ciebie i twój szczęśliwy finał. Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Mnie to już raczej „cyfra nie puszcza” na taki wynik :cool2: A jakie leki brałaś i jakie masz amh?
Ja przy poprzedniej miałam 6, a zapłodnily się 2. Mam cichutka nadzieje, ze teraz bedzie ciut lepiej.

Cudowny wynik, niech się teraz wszystkie pieknie zapładniają, a pozniej zamienia w gromadkę pupci:yes:

Ja miałam podobnie 7 komórek z czego prawidłowo zapłodnily się 2
Dlatego przy kolejnej procedurze muszę odsapnąć o porobić więcej badań

Do góry