reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :) jakiś czas temu byłam tu u was :) przychodzę z pytaniem. Chodzi o to ze podjęłam decyzję o in vitro +ngs za granicą. Receptę na leki do stymulacji dostanę najprawdopodobniej na e-mail. W Polsce raczej nie będę mogła jej zrealizować. Myślicie ze jakiś nasz lekarz bez historii choroby będzie mógł wypisać mi te leki zalecone przez lekarza z innego państwa ?
I druga sprawa czy cesarskie cięcie może być przeciwwskazaniem do in vitro ? Chodzi o ta Blizne która została na macicy.

Aha i widząc ostatnie wpisy polecacie te witaminy prenatal uno. Czy możecie coś jeszcze polecić ? Coś dla kobiety i mężczyzny.za granicą polecają OvaBoost na jakość jajeczek

Tak mialam transfer 13 marca I na usg genetycznym wyszlo ze wg miesiaczki dzidzius jest wiekszy ☺ A jak to wyliczaja nie mam pojecia, termin porodu wg usg 3 grudnia mam☺ Wczoraj sie pochwalilam ze juz mi lepiej a dzisiaj rano musialam jechac mocz dac do badania to wymiotowalam I jestem tak spiaca ze nic sie nie chce
Biedna Ty jesteś z tymi wymiotami i samopoczuciem :( Dla mnie ciąża jest łaskawa i nie mam takich akcji ku mojemu zaskoczeniu, a nie jestem już jakaś mloda.
Ja mam termin na 5 grudnia, ale z wyliczeń lekarza w kalendarzu, nie z usg. Zapowiada się na to, że u mnie kolejny „strzelec” się urodzi :D (mąż i córki są z końca listopada). No wszyscy u mnie urodzili się pod koniec listopada ;)

Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe,żeby po transferze nie wsłuchiwać się tak w siebie i nie myśleć o tym tak często? To mój 4 transfer wiec niby powinnam się już trochę wyluzować i taki miałam zamiar a jednak po raz kolejny zaczęłam czytać co oznaczają pobolewania brzucha po transferze pomimo tego,że doskonale wiem,ze mogą oznaczać wszystko i nic. Czy Wy też ulegacie tym obsesjom za każdym razem czy tylko ja jestem taka nienormalna?

reklama
Do góry