reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja wizytuję o 15:15 :-) Oczywiście przywitałam dzień wymiotami i teraz żuję pregna vomi żeby móc do lekarza zajechać haha Już się nie mogę doczekać wizyty i zobaczenia kruszynki. Musze podpytac lekarza o dhea czy to nie trzeba zażywać?
Ja łykam mamaDHA premium+

reklama
@Justi55 mocne kciuki za koszyczek jajeczek i obfite jajcobranie :)
@juchaa_87 czekamy na dobre wieści z usg:)
@anielka0612 mocne kciuki za koszyk jajeczek :)
@Pala i @Vinszka mocne kciuki za piękne widoki :)

Dziewczyny cieżarówki czekamy na zdjęcia maluszków:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Trzymam kciuki dziewczyny :blink:
Powodzenia kochane :-*
Dziekuje
Zycze wszystkim miłego dnia :)

@Justyska13 piekny wynik i oby teraz się ślicznie rozwijały:yes:✊✊✊

Moja wizyta dopiero pod wieczór. [emoji85] Za to jestem zachwycona moim progesteronem. Luteina pod język odstawiona, a prog skoczył z 41 na 53 [emoji123] teraz czekam na redukcję tej drugiej.

@Pala a Ty o której wizytujesz?
Ja wlasnie zaczelam odstawiac 2 dzien sprawdzam progesteron w nastepnym tygodniu u mnie sporo tego jest

Cześć dziewczynki.
Oddam
Trivagin ( do lipca 2019) 18 tabletek.
Moge wysłać w każdy zakątek Polski

Cześć. Oddam za koszty przesyłki 15 zastrzyków Neoparinu (1.5 opakowania), opakowanie Luteiny. Piszcie na priv. Jeszcze gdzieś połowę estrofemu mam, jak ktoś na cyklu świeżym to tabletek wystarczy. Wysyłka możliwa w przyszłym tygodniu.

reklama
Do góry