Tego wziernika i cewnika ( czy coś co wkładają wtedy) do transferu co podają zarodek, nie podeszło na raz.Jakiej rurki?
reklama
anielka0612
Fanka BB :)
Ze mna tez zawsze jeździ mąż. Na wszystkich wizytach jest ze mna. Na szczescie poki co, jest tak w stanie poukładać prace, żeby moc pojechać.
@Justyska13 trzymam mocno kciuki za jutrzejsza punkcję Nic się nie boj, choć wiadomo, ze łatwo się mówi Sama przed transferem leżąc na fotelu tak się trzęsłam cała, ze aż pielęgniarka mnie za rękę chwyciła Bardzo wtedy żałowałam, ze byłam sama, ale tak jest u mnie w klinice.
Ty sobie jutro słodko podrzemiesz, to wcale nie jest takie straszne.
@Justyska13 trzymam mocno kciuki za jutrzejsza punkcję Nic się nie boj, choć wiadomo, ze łatwo się mówi Sama przed transferem leżąc na fotelu tak się trzęsłam cała, ze aż pielęgniarka mnie za rękę chwyciła Bardzo wtedy żałowałam, ze byłam sama, ale tak jest u mnie w klinice.
Ty sobie jutro słodko podrzemiesz, to wcale nie jest takie straszne.
nieagatka
Tu jest light pod tym wzgledem. Jak kiedys pisalam - moj byl ze mna podczas cesarki, sami zaproponowali, zdjecia mogl robic.Mój zawsze wiernie towarzyszył. Po transferze jakieś żarełko na mieście i do domu wracałam jak gościówka na wpół leżąco w samochodzie. Nie żeby to było wymagane, ot tak dla wygody W novum chyba może byc przy tobie więc będzie piękniej przeżywać to we dwoje
U mnie z dwoch klinikach nie mógł być na sali :/
Przy transferze moim zdaniem to wazne zeby byl, wszak to jednak bardzo wazny moment dla pary i fajnie jak mozna przezywac to razem.
Justyska13
U mnie Parens. Zobaczymy czy bedzie mogl byc na sali. Ale powoli daje mu do zrozumienia ze wolalabym by byl ze mna.Mój zawsze wiernie towarzyszył. Po transferze jakieś żarełko na mieście i do domu wracałam jak gościówka na wpół leżąco w samochodzie. Nie żeby to było wymagane, ot tak dla wygody W novum chyba może byc przy tobie więc będzie piękniej przeżywać to we dwoje
U mnie z dwoch klinikach nie mógł być na sali :/
Justyska13
Tez tak sadze ze to wazne. Wiec mysle ze powiem mu ze to wcale nie jeat tak ooo jak na badaniu.Tu jest light pod tym wzgledem. Jak kiedys pisalam - moj byl ze mna podczas cesarki, sami zaproponowali, zdjecia mogl robic.
Przy transferze moim zdaniem to wazne zeby byl, wszak to jednak bardzo wazny moment dla pary i fajnie jak mozna przezywac to razem.
Justyska13
Dziewczyny jutro punkcja a za tydzien imprezka u tesciow 60 urodziny tescia a 1 czerwca wesele mojego brata gdzie ja jestem świadkiem. Jak dobrzr pojdzie to przed imprezka tescia bedzie transfer wiec testowanie pewnie przed samym weselem. Moj maz juz mi zaznaczyl ze na weselu bedziemy tylko siedzic i jesc powiedziql bym wybila sobie z glowy tance. Wiec mu mowie ze bedziemy takczyc ale jak 80letni dziadkowie czyli zdrowo. Oszaleje
Dziewczyny jutro punkcja a za tydzien imprezka u tesciow 60 urodziny tescia a 1 czerwca wesele mojego brata gdzie ja jestem świadkiem. Jak dobrzr pojdzie to przed imprezka tescia bedzie transfer wiec testowanie pewnie przed samym weselem. Moj maz juz mi zaznaczyl ze na weselu bedziemy tylko siedzic i jesc powiedziql bym wybila sobie z glowy tance. Wiec mu mowie ze bedziemy takczyc ale jak 80letni dziadkowie czyli zdrowo. Oszaleje
No to zapowiada sie niezly czad[emoji23][emoji23][emoji23]
Justyska13
Dokładnie. Jak się uda transfer przy takim mlynie to to będzie cud. Maz stwierdzil ze stabilizator zalozy sobie na noge by rodzina nie pytala czemu siedzimy. Zwariowal! Ta trzeba zyc normalnie tylko nie skakac jak wariat jal zawsze hahaNo to zapowiada sie niezly czad[emoji23][emoji23][emoji23]
Marzycielka7
Tego wziernika i cewnika ( czy coś co wkładają wtedy) do transferu co podają zarodek, nie podeszło na raz.
Aaaa [emoji16]to juz rozumiem
Ja nie poczułam nic a nic
reklama
dżoasia
to co mi sie ubzdurało, że ty w novumU mnie Parens. Zobaczymy czy bedzie mogl byc na sali. Ale powoli daje mu do zrozumienia ze wolalabym by byl ze mna.
Podziel się: