reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Który tc na takie mdłości? Ja dzisiaj 12+0 i nadal mdłości na jedzenie patrzec nie mogę:-(
wlasnie o dziwo od 12 tyg zaczeły się codzienne wymioty bo wczesniej raz na dwa tygodnie.
wcześniej mialam mdłosci jak nie jadlam a teraz jem normalnie.
U mnie dziś 13 +1

reklama
@Vinszka @dżoasia i reszta dziewczyn. Mam pytanko czy jak robicie zastrzyk z heparyny to boli lub piecze was jak wpuszczacie juz plyn ??? Bo wczesniej tak mnie nie bolalo i pieklo jak teraz. Zastanawiam sie czy sie nie zepsuly czy o co to chodzi bo juz pomijam problem z wbiciem boli jak fiks chodz zmienie miejsce wkucia???

@Vinszka @dżoasia i reszta dziewczyn. Mam pytanko czy jak robicie zastrzyk z heparyny to boli lub piecze was jak wpuszczacie juz plyn ??? Bo wczesniej tak mnie nie bolalo i pieklo jak teraz. Zastanawiam sie czy sie nie zepsuly czy o co to chodzi bo juz pomijam problem z wbiciem boli jak fiks chodz zmienie miejsce wkucia???
Im wiecej zrostów tym gorzej. Jak piecze to robię przerwę i za chwilę kończę.

A Tobie kazali robić te zastrzyki przed transferem? Bo mi dopiero po zarówno zastrzyki jak i acard.

Asia czyli jeśli miałabym punkcje w niedzielę o 9 to o 21 w piątek powinno się podac ovitrelle?
Zgadza sie

Wiesz co lekarze mowia zeby brac rowno 36 h przed punkcja (mi tak powiedzial i tak bylo)
Ale zapytaj swojego lekarza jajlepiej juz docelowo. Zeby bylo po jego mysli.
Ja dzis mialam pecherzyk 20 mm na cyklu naturalnym i poprosilam o ovitrelle zeby z grubsza wiedziec kiedy owu mam. Stad pytanie.
Przy punkcji juz Ci to lekarz powie co i jak. Trzeba go sluchac bo to wazne bardzo [emoji3]
Bedzie dobrze kciukasy!!!

Mnie po wstrzyknięciu szczypie. Niestety te zastrzyki do przyjemnych nie należą.

reklama
Oj piecze piecze. W trakcie, po. Zalezy jak sie wbije ale przyjemnie nie jest

Do góry