A bierzesz jakies leki dopochwowo? Ja miałam lutinus dawałam załączonym do niego aplikatorem miałam takie uczulenie ze masakra, i plamienia tez od kad daje palcami nic sie nie dzieje:-)Dziewczyny dzis u mnie 9 dc a 8 dz stymulacji. I dzis jakied 2 h temu dostalam plamienia na czerwono-rozowo i nie wiem czy to pecherzyki gdzies uszkadzaja naczynka czy jeszcze oczyszcza mi sie endometrium po miesiączce... bo tak miałam zawsze przy normalnym cyklu wlasnie miesiaczke przerywana.
Pomozcie bo nie wiem czy sie tym martwic?
reklama
Ja też jestem w trakcie stymulacji, a ostatnio dostałam plemienia, myślałam że to ze stresu. Dzisiaj udalo mi sie skonsultowac z lekarzem i powiedział że czasem się tak zdarza i żeby się nie martwić.Dziewczyny dzis u mnie 9 dc a 8 dz stymulacji. I dzis jakied 2 h temu dostalam plamienia na czerwono-rozowo i nie wiem czy to pecherzyki gdzies uszkadzaja naczynka czy jeszcze oczyszcza mi sie endometrium po miesiączce... bo tak miałam zawsze przy normalnym cyklu wlasnie miesiaczke przerywana.
Pomozcie bo nie wiem czy sie tym martwic?
Agniecha1508
Fanka BB :)
@Agonia777. Gosieńko , także trzymam mega za Was . Piękna decyzja.Witaj Kochana. Nasza ostatnia próba z kd się nie udała. Lekarz rozłożył ręce bo nie wie czemu nie ma implantacji. Dlatego nasza decyzja że zdecydujemy się na adopcję. Jeszcze chcę zrobić laparo by sprawdzić czy w środku wszystko w porządku, usunąć wszystkie ogniska endomendy o ile ona tam jest. Wtedy udamy się do ośrodka musimy tylko zdecydować który. W tej chwili odpoczywamy od całek procedury. Korzystamy z życia.
Trzymam mocno kciuki za Was by kd było dla Was idealnym rozwiązaniem i się udało ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Korzystaj z życia , korzystaj.
Śliwka12345
Bardzo odważna decyzja. Trzymam bardzo mocno kciuki za to aby adopcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo :*Witaj Kochana. Nasza ostatnia próba z kd się nie udała. Lekarz rozłożył ręce bo nie wie czemu nie ma implantacji. Dlatego nasza decyzja że zdecydujemy się na adopcję. Jeszcze chcę zrobić laparo by sprawdzić czy w środku wszystko w porządku, usunąć wszystkie ogniska endomendy o ile ona tam jest. Wtedy udamy się do ośrodka musimy tylko zdecydować który. W tej chwili odpoczywamy od całek procedury. Korzystamy z życia.
Trzymam mocno kciuki za Was by kd było dla Was idealnym rozwiązaniem i się udało ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Justyska13
NiE nic nie mam dopochwowoA bierzesz jakies leki dopochwowo? Ja miałam lutinus dawałam załączonym do niego aplikatorem miałam takie uczulenie ze masakra, i plamienia tez od kad daje palcami nic sie nie dzieje:-)
Justyska13
Oo dzieki. Wlasnie sie zastanawialam o co chodzi to to nie jeat takie jakby okresowe tylko takie rozowe bardziej. Czesto tak mialam ale duzo duzo mniej podczas naturalnej owulacji.Ja też jestem w trakcie stymulacji, a ostatnio dostałam plemienia, myślałam że to ze stresu. Dzisiaj udalo mi sie skonsultowac z lekarzem i powiedział że czasem się tak zdarza i żeby się nie martwić.
anielka0612
Bardzo mi przykro trzymaj się jakoś. Choć wiem, ze żadne słowa nie sa w stanie ukoić bólu.Wyniki z dziś beta <1.2 i lekarz kazał odstawić leki brak sił...
Wyniki z dziś beta QUOTE]
Jej przykro mi[emoji20]
Ale jak to mowi Pani Rozenek - „pozwolic sobie na chwile smutku, otrzepac sie i isc dalej! Bo przyklady pokazuja, ze za ktoryms razem sie udaje!”
Tobie tez sie w koncu uda, nie poddawaj sie!
Liliana87
Wyniki z dziś beta QUOTE]
reklama
Śliwka12345
Dziękuję Asiu a wy zmieniscie klinikę?
Podziel się: