reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzis u mnie 9 dc a 8 dz stymulacji. I dzis jakied 2 h temu dostalam plamienia na czerwono-rozowo i nie wiem czy to pecherzyki gdzies uszkadzaja naczynka czy jeszcze oczyszcza mi sie endometrium po miesiączce... bo tak miałam zawsze przy normalnym cyklu wlasnie miesiaczke przerywana.
Pomozcie bo nie wiem czy sie tym martwic?
A bierzesz jakies leki dopochwowo? Ja miałam lutinus dawałam załączonym do niego aplikatorem miałam takie uczulenie ze masakra, i plamienia tez od kad daje palcami nic sie nie dzieje:-)

reklama
Dziewczyny dzis u mnie 9 dc a 8 dz stymulacji. I dzis jakied 2 h temu dostalam plamienia na czerwono-rozowo i nie wiem czy to pecherzyki gdzies uszkadzaja naczynka czy jeszcze oczyszcza mi sie endometrium po miesiączce... bo tak miałam zawsze przy normalnym cyklu wlasnie miesiaczke przerywana.
Pomozcie bo nie wiem czy sie tym martwic?
Ja też jestem w trakcie stymulacji, a ostatnio dostałam plemienia, myślałam że to ze stresu. Dzisiaj udalo mi sie skonsultowac z lekarzem i powiedział że czasem się tak zdarza i żeby się nie martwić.

Witaj Kochana. Nasza ostatnia próba z kd się nie udała. Lekarz rozłożył ręce bo nie wie czemu nie ma implantacji. Dlatego nasza decyzja że zdecydujemy się na adopcję. Jeszcze chcę zrobić laparo by sprawdzić czy w środku wszystko w porządku, usunąć wszystkie ogniska endomendy o ile ona tam jest. Wtedy udamy się do ośrodka musimy tylko zdecydować który. W tej chwili odpoczywamy od całek procedury. Korzystamy z życia.
Trzymam mocno kciuki za Was by kd było dla Was idealnym rozwiązaniem i się udało ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@Agonia777. Gosieńko , także trzymam mega ✊✊✊ za Was . Piękna decyzja.
Korzystaj z życia , korzystaj.

Witaj Kochana. Nasza ostatnia próba z kd się nie udała. Lekarz rozłożył ręce bo nie wie czemu nie ma implantacji. Dlatego nasza decyzja że zdecydujemy się na adopcję. Jeszcze chcę zrobić laparo by sprawdzić czy w środku wszystko w porządku, usunąć wszystkie ogniska endomendy o ile ona tam jest. Wtedy udamy się do ośrodka musimy tylko zdecydować który. W tej chwili odpoczywamy od całek procedury. Korzystamy z życia.
Trzymam mocno kciuki za Was by kd było dla Was idealnym rozwiązaniem i się udało ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Bardzo odważna decyzja. Trzymam bardzo mocno kciuki za to aby adopcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo :*

Ja też jestem w trakcie stymulacji, a ostatnio dostałam plemienia, myślałam że to ze stresu. Dzisiaj udalo mi sie skonsultowac z lekarzem i powiedział że czasem się tak zdarza i żeby się nie martwić.
Oo dzieki. Wlasnie sie zastanawialam o co chodzi to to nie jeat takie jakby okresowe tylko takie rozowe bardziej. Czesto tak mialam ale duzo duzo mniej podczas naturalnej owulacji.

reklama
Do góry