reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.

aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.

Spokojnie ta kropelka się nie przejmuj
Gdy wstrzykujesz lek policz po cichu do dziesięciu tak by się wchłonął tak samo się robi przy zastrzykach z insuliny które podawane są domięśniowo [emoji6][emoji8]

Spokojnie ta kropelka się nie przejmuj
Gdy wstrzykujesz lek policz po cichu do dziesięciu tak by się wchłonął tak samo się robi przy zastrzykach z insuliny które podawane są domięśniowo [emoji6][emoji8]
kurcze gdyby ktoś mi chociaż raz pokazał jak to poprawnie zrobić nie było by problemu a tak to się martwię czy dobrze robie itd. Dzięki

150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzień :( puki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
ehh, też tyle buliłam, do tego miałam crinona - kolejne 100 zł na tydzień i w czort innych. oczątkowo leki mnie wychodziły ponad 3 tys na miesiąc.
@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
Niekoniecznie, czasem pęcherzyka się nie wypuszcza. Tak jest przy okazji heparyny - z dawki 0,6 się wypuszcza a z 0,4 juz nie.

reklama
Do góry