reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.

aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.

Spokojnie ta kropelka się nie przejmuj
Gdy wstrzykujesz lek policz po cichu do dziesięciu tak by się wchłonął tak samo się robi przy zastrzykach z insuliny które podawane są domięśniowo [emoji6][emoji8]

Spokojnie ta kropelka się nie przejmuj
Gdy wstrzykujesz lek policz po cichu do dziesięciu tak by się wchłonął tak samo się robi przy zastrzykach z insuliny które podawane są domięśniowo [emoji6][emoji8]
kurcze gdyby ktoś mi chociaż raz pokazał jak to poprawnie zrobić nie było by problemu a tak to się martwię czy dobrze robie itd. Dzięki

150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzień :( puki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
ehh, też tyle buliłam, do tego miałam crinona - kolejne 100 zł na tydzień i w czort innych. oczątkowo leki mnie wychodziły ponad 3 tys na miesiąc.
@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
Niekoniecznie, czasem pęcherzyka się nie wypuszcza. Tak jest przy okazji heparyny - z dawki 0,6 się wypuszcza a z 0,4 juz nie.

reklama
Do góry