reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niezupełnie, u mnie pozamaciczna przy becie 1300 i na dobrym sprzecie nie bylo widac. Trzeci lekarz costam wypatrzyl dopiero przyjajnikowo.

@sksk - patrz jak beta przyrasta. Jak za 2 dni bedzie podwojny wzrost to raczej natutals! A jak bedzie sie slimaczyc, to byc moze costam siedzi z poprzedniego cyklu. Moja kolezanka po cp miala bete 80 przez ponad miesiac...
Nie chodzi mi o bete a o CZAS.

reklama
Nie chodzi mi o bete a o CZAS.
Dokladnie. Każdy organizm jest inny i czasami nic nie jest oczywiste. Ale najważniejsze sprawdzić wszystko na tyle dokładnie na ile można.. i cudownie jest się mile rozczarować.

A w ogóle często trafiają się ciąze ektopowe po in vitro? Duże jest ryzyko?? Nie chciałabym tego przechodzić kolejny raz ;(

Dzieki dziewczyny za pamiec. Wizyta byla pooozno wiec juz mi sie nie chcialo pisac. U nas poki co ok, chociaz szyjka chyba zaczyna sie powoli skracac, ewentualbie moglo to byc wynikiem tego, ze byl juz wieczor, a mialam w sumie dosc aktywny dzien. Mamy jeszcze wiecej lezec. Dziewczyny byly mierzone 2 tyg temu wiec wczoraj nie bylo sensu.
no to kochana ksiazka do reki, koc na nogi, woda przy lozku i leszycie dziewczynki grzecznie :) no ewentualnie spacerek do wc na siku ;)

No wlasnie za dobrze sie czulam, przeszlam z trybu lezaco-leniwego na zwykly ("moze-by-tak-cos-posprzatac-albo-kwiatki-posadzic") ale chyba jednak nie moge, bo szyjka niby w normie ale juz krotsza niz ostatnio. Takze tego, trzeba znow sie z koldra zaprzyjaznic.

Eh, gdyby tak się dało wyspać na zapas! Może już niedługo wrócą ciepłe dni i będziesz mogła leniuchowac na tarasie z książką :)

W przypadku pozamacicznej przyrost bety nie jest rowny z wiekiem ciazy, beta w ciazy ektopowej rosnie wolniej.
Pecherzyk rosnie stosownie do bety. Jesli beta jest 215 od 3 tygodni to nie bedzie go widac, a on bedzie w jajowodzie. I moze sobie tsm siedziec i 3 miesiace.
Screenshot_20190509-163156.jpeg

reklama
Do góry