reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W przypadku pozamacicznej przyrost bety nie jest rowny z wiekiem ciazy, beta w ciazy ektopowej rosnie wolniej.Zobacz załącznik 970755
Mi akurat rosla pieknie, 100% przyrost w ciagu 48 godzin.
Oczywiscie, ze beta nie jest rownoznaczna z wiekiem ciazy w przypadku cp, dlatego mowienie, ze przyrost pecherzyka zalezy wylacznie od czasu jest bledne. Czest tak jest, ale bywa tez inaczej. Ciaza moze miec 6 tygodni, a beta bedzie 100 i nie bedzie tej ciazy widac w usg. U mnie tak bylo.

W przypadku pozamacicznej przyrost bety nie jest rowny z wiekiem ciazy, beta w ciazy ektopowej rosnie wolniej.Zobacz załącznik 970755
Niestety nie zawsze rosnie wolniej. Tak samo jest z pystym jajem, czesto przyrosty sa prawidlowe a mimo to ciaza nie rozwija sie jak powinna. Niestety nie ma co gdybac, trzeba odczekac i @sksk musi sie obserwowac. Jesli cos bedzie nie tak to szpital.
Co nie zmienia faktu, ze wszystkie bysmy chcialy happy endu.

Niestety nie zawsze rosnie wolniej. Tak samo jest z pystym jajem, czesto przyrosty sa prawidlowe a mimo to ciaza nie rozwija sie jak powinna. Niestety nie ma co gdybac, trzeba odczekac i @sksk musi sie obserwowac. Jesli cos bedzie nie tak to szpital.
Co nie zmienia faktu, ze wszystkie bysmy chcialy happy endu.
Przy pustym jaju to jeszcze nie slyszalam by rosla beta wolniej. Wlasnie jak piszesz rosnie normalnie.
Noooo trzymam kciuki za @sksk!!!

Dziewczyny ale mnie wzięło na spanie po tym duphastonie, wzięłam 3x2 tak na wszelki wypadek, plamie nadal, nie liczę na to, że to zdrowa ciąża będzie, wy doskonale wiecie, że nie można się nazbyt pozytywnie nastawiać, inni tego nie rozumieją, hasło: "Bądź spokojna", "nie myśl tyle o tym" itp ... wiem, że nie robią tego złośliwie, i nie rozumieją, ja wiem, że stres już tu nic nie pomoże itd, ale tak łatwo nie da się odciąć głowy, tym bardziej jak już od dłuższego czasu nie było żadnej dobrej informacji w temacie mojego potomstwa. Czekam na wizytę, ale i tak pewnie dopiero beta w sobotę da mi coś więcej informacji co do tego co to jest

Dziewczyny ale mnie wzięło na spanie po tym duphastonie, wzięłam 3x2 tak na wszelki wypadek, plamie nadal, nie liczę na to, że to zdrowa ciąża będzie, wy doskonale wiecie, że nie można się nazbyt pozytywnie nastawiać, inni tego nie rozumieją, hasło: "Bądź spokojna", "nie myśl tyle o tym" itp ... wiem, że nie robią tego złośliwie, i nie rozumieją, ja wiem, że stres już tu nic nie pomoże itd, ale tak łatwo nie da się odciąć głowy, tym bardziej jak już od dłuższego czasu nie było żadnej dobrej informacji w temacie mojego potomstwa. Czekam na wizytę, ale i tak pewnie dopiero beta w sobotę da mi coś więcej informacji co do tego co to jest
A kiedy wizyta przypomnij.

reklama
Do góry