reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze latwo sie mowi pi czasie ale na tym etapie chociazbysmy niewiadomo co robily nie mamy na to wplywu.Dla mnie pierwsza ciaza 10 mam wizyte prenatalne usg boje sie okropnie, tak maprawde zostaje Nam cale 9 miesiecy stresu
Co prawda to prawda ☺️, w takim razie trzymam kciuki :blink:

reklama
Kochana pisałaś że po transferze brałaś nospe 3 razy dzienni, czy mogłabyś mi powiedzieć do którego dnia po transferze? Ja już jestem tydzień po i nospe brałam chyba do 5 i nie wiem czy nie za krótko, jestem jeszcze przed betą którą zrobię w piątek a miewam kłucie w jajniku.
Mi przy pierwszym transferze kazali brać a teraz nie. W sumie to nie wiem od czego to zależy :(

Ale lekarz. Lepiej nic nie mówić niż straszyć. Ja byłam wczoraj 24dpt 3 dniowego w klinice i lekarz powiedział ze na tym etapie musi być pecherzyk ciazowy. I jest dobrze. Na ich usg nic więcej i tak nie bylo widać zresztą. Ja nieskokojna. Pobiegła tego samego dnia u siebie i tam już było widać pecherzyk zoltkowy I lekarka mówiła ze chyba zarodek ale bardzo slabo bo to wcześnie jeszcze. Wiec nie martw się zarodek się podobno pojawia 2-3 dni po pecherzyku zoltkowy. A pecherzyk zoltkowy gdy pecherzyk ciazowy ma 8-10 mm zazwyczaj ;-) tak pisze mama ginekolog
I dlatego u nas w szpitalu nie wyznaczają wizyty tak wcześnie

Wooow mamunia
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
️walka się opłaciła i nie dość ze dwójka to jeszcze parka
emoji173.png

Marzenie
emoji173.png
@Marzycielka7 wszystkim nam się
Beatko pieknie wyglądasz :) to pewnie do ponad 2 kg dciągną malenstwa.a jak ty sie czujesz?
Beatko pieknie wyglądasz :) to pewnie do ponad 2 kg dciągną malenstwa.a jak ty sie czujesz?
@Justyska13 dziękuję czuje się dobrze wiadomo że trochę ciężko się oddycha szybciej się męczę ale wszystko do przeżycia jak taka nagroda w brzusiu niedługo zwalniam miejsce więc życzę Tobie tak szczęśliwego zakończenia jak moje ❤❤❤ trzymam ✊✊✊ za Was wszystkie .Proszę wpisz mnie na 20 maj podglądanie tulisi

Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam ✊✊✊za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie ❤❤❤
Ale brzuchaczek wielgachny i piękny zarazem.Gratulacje piekna waga dzieciaczkow.Szczesliwego rozpakowanie!

Dziewczyny co trzeba kupic do roboenia zastrzykow do stymulacji? Chodzi mibo to co dodatkowo?
Generalnie to nic, oprócz leku oczywiscie:cool2: Chyba ze nie masz nic w domu do odkażania skory - spirytusu, octeniseptu, czy czegos podobnego. W menopurze np. sa już nasączone waciki do przecierania skory.

Jak tam samopoczucie przed jutrzejsza wizyta?:) Wiem, ze łatwo się mówi, ale spróbuj się nie denerwowac, bo szkoda zdrówka. O ktorej w ogole ja masz?

Biorę metypred 8mg i zapomniałam rano wziąć tabletki. Nie jestem do końca pewna bo się doliczyć nie moge. Myślicie że może to jakoś zaszkodzić? Dawka sterydu nie jest duza.

reklama
Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie [emoji173][emoji173][emoji173]

Ciesze sie ze u was wszystko ok[emoji173]️[emoji173]️u nas juz ostatnie odliczanie[emoji847]kiedy macie cc w 36 tc?

Do góry