reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau dziękuję za odpowiedź. Zobaczymy jakie badania zlecą nam na pierwszej wizycie. Dużo ich już mamy ale w zasadzie są starsze niż pół roku. Pewnie będą chcieli nowe. Zastanawia mnie tylko czy będą chcieli znów zrobić laparoskopię i histeroskopię. Miałam robione w czerwcu ubiegłego roku.

reklama
Beta z wczoraj była na poziomie 1890, jutro będę sprawdzała znowu przyrost, ale dzięki dziewczyny dajecie mi nadzieję :happy2:
Jak ja się zapytałam o moją betę i że już wolniej rośnie i nie jest jakaś mocno wysoka to powiedział ze teraz to można ta betę do koszta wyrzucić. Usg się liczy tylko.

Jak ja się zapytałam o moją betę i że już wolniej rośnie i nie jest jakaś mocno wysoka to powiedział ze teraz to można ta betę do koszta wyrzucić. Usg się liczy tylko.
No widzisz co lekarz to opinia, a mój dzisiaj powiedział że niby przyrost dobry ale za niska wartość jak na ilość dpt, żeby sprawdzić jeszcze 2 razy...

Naprawdę nie ma co się na zapas martwić, nospe bierz i odpoczywaj.
Kochana pisałaś że po transferze brałaś nospe 3 razy dzienni, czy mogłabyś mi powiedzieć do którego dnia po transferze? Ja już jestem tydzień po i nospe brałam chyba do 5 i nie wiem czy nie za krótko, jestem jeszcze przed betą którą zrobię w piątek a miewam kłucie w jajniku.

Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam ✊✊✊za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie ❤❤❤

Załączniki

• 20190507_161957.jpg
    20190507_161957.jpg
    708,7 KB · Wyświetleń: 146
Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam ✊✊✊za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie ❤❤❤
Beatko pieknie wyglądasz :) to pewnie do ponad 2 kg dciągną malenstwa.a jak ty sie czujesz?

Mam nadzieję że zakończy się tylko na strachu :happy:
Wiem ze latwo sie mowi pi czasie ale na tym etapie chociazbysmy niewiadomo co robily nie mamy na to wplywu.Dla mnie pierwsza ciaza 10 mam wizyte prenatalne usg boje sie okropnie, tak maprawde zostaje Nam cale 9 miesiecy stresu

Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie [emoji173][emoji173][emoji173]
Wow;) podwojna nagroda po tych cięzkich latach;) gratuluje i życzę szczesliwego rozwiązania;)

reklama
Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie [emoji173][emoji173][emoji173]

Wooow mamunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️walka się opłaciła i nie dość ze dwójka to jeszcze parka [emoji173]️
Marzenie [emoji173]️

Do góry