Trzymam za szczęśliwe rozwiązanie ❤❤❤Mamy 17 maja cc w planie, dokladnie poczatek 38 tc.Jeszcze troche...[emoji23]
reklama
Dziękuję kochana taki ze mnie wielorybek pozdrawiam ❤❤❤Wszelkie wymazy, wirusologie są ważne 6 m-cy więc pewnie każą wam powtórzyć badania. U mnie histeroskopia nie była wymagana. Z doświadczenia powiem, że nawet jak klinika tego nie wymaga to zrób dodatkowo panel tarczycowy oraz krzywą cukrowo-insulinowa. Powodzenia!
Pięknie wyglądasz z tym brzuchem!! Niech Maluchy dalej tak pięknie rosną!!! ❤❤❤
To wszystko stosujesz caly czas czy tylko po transferze. ? Czemu nie herbata ??Mi lekarz w ogóle nic nie mówił o nospie poleciła mi to znajoma która brała przy swoim szczęśliwym tramsferze a ona usłyszała poradę o nospie od swojej znajomej której też sie udało. Mój lekarz nie chce się wypowiadać na temat niczego co nie ma potwierdzonego działania jeśli chodzi o powodzenie transferu. Ale ja i tak stosuje te wszystkie rady typu nie pije herbaty ani kawy, dużo białka, nospa tuż przed i kilka dpt, kosmetyki bezzapachowe, 2.5l wody dziennie i takie tam. Muszę byś pewna że że swojej strony dałam z siebie wszystko.
No właśnie tylko niepotrzebny stres...a Ty w którym dpt miałaś pierwsza wizytę?I dlatego u nas w szpitalu nie wyznaczają wizyty tak wcześnie
Pozytywna beta 13 październik A wizyta koło połowy listopada.Pamuetsm był to 8 tydzień i kilka dniNo właśnie tylko niepotrzebny stres...a Ty w którym dpt miałaś pierwsza wizytę?
No to faktycznie przynajmniej wszystko było już wiadomo, a ja po tej wczorajszej wizycie spać nie mogłam taka jestem zestresowana, a u mnie to był 6 tydzień i 1 dPozytywna beta 13 październik A wizyta koło połowy listopada.Pamuetsm był to 8 tydzień i kilka dni
dżoasia
Fanka BB :)
masz podane wymiary pęcherzyka ciążowego i żółtkowego? (GS i YC)No to faktycznie przynajmniej wszystko było już wiadomo, a ja po tej wczorajszej wizycie spać nie mogłam taka jestem zestresowana, a u mnie to był 6 tydzień i 1 d
@Justyska13 trzymam kciuki za pozytywny przebieg wizyty!!!!
Justyska13
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: