reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kiwisia - dziękuję za informację. Zawsze dobrze się dowiedzieć od kogoś jeszcze co i jak. Super, że widziałaś już serduszko maluszka. Spokojnej ciąży Ci życzę.

Kiciabp - to w jakim dniu po transferze masz konkretnie sprawdzać? Z objawami hiperki dasz radę. Zobaczysz. Pilnuj się tylko co by nie przybywało zbytnio w pasie i stosuj do zaleceń. Będzie dobrze.

Asiex ​- mam taką nadzieję, że będzie dobrze :)... a ty jak się czujesz kochana?

reklama
Kinga u mnie ok, jajniki już nie bolą zupełnie i chyba wolałabym żebym coś czuła, bo tak jak się nic nie dzieje to nachodzą mnie głupie myśli, a tu jeszcze tyle dni do testowania. Na szczęście zaplanowałam sobie trochę rzeczy do zrobienia na przyszły tydzień, przynajmniej jakoś zleci ten czas do testowania:)

Asiex - ja w zasadzie przez początkowe dni super się czułam. Nic mnie nie bolało. Poźniej ciut miałam bóle jak na @ i piersi masakrycznie mnie bolały ( ale już przestały). Też myślałam, że totalnie się nic nie dzieje, ale chyba jednak coś tak ( mam taką nadzieję). Ale każdy organizm jest inny i u jedno jest tak, a u innego inaczej. Lilonka np. co miała podane 2 maluszki miała zero objawów. A teraz jest w ciąży z dwoma bobaskami.

A odnośnie głupich myśli to ciągle mi jakieś wirują. Ale jakoś daję radę z nimi. Będę spokojniejsza po wtorku jak powtórzę badanie i wyjdzie, że jest dobrze.

Kinga jestem pewna, że będzie dobrze.. bardzo mocno ściskam za to kciuki!

Mnie piersi troszkę przestały boleć, ale najbardziej przeraża mnie, że mam spory apetyt, pewnie trochę przez hormony, trochę przez stres i pewnie z nudów... a brzuszek rośnie:(

Kinga - betka dwucyfrowa to powod do radosci a nie do zamartwiania. poki co ciesz sie ze wszystko idzie w dobtym kierunku. Jak dla mie to twoj wynik jest spoko zwlaszcz se mialas tyklo 2 dniowego zarodeczka podanego. zobaczysz ze za 2 dni pieknie przyrosnie.
wysylam wam troche ciazowych wirusikow TYLKO uwaga bo BLIZNIACZE:-) prosze lapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Kinga, Twoj wynik bety sprawil,ze pojawil sie banan na mojej twarzy hihihi:-) Super!!!! Nie zamartwiaj sie. Jest dobrze. Mialas przeciez podanego 2dniowego zarodeczka. Daj mu czas na mocne zaniezdzenie sie cieplym gniazdku mamusi.:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno i zycze milego dnia!!!!

Do góry