reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Hola - dziękuję. Mam taką nadzieję inaczej w ogóle bym odpuściła starania.
Kinga_1
Hola - mam taki zamiar. Relaksować się. Od jutra idę już do pracy, ale praca to i tak relaks w porównaniu z moim tatą i opieką nad nim.
lilonka
Smerfikowa mama
Kinga - 3mam kciuki, żeby betka teraz pięknie rosła i czekało Cię spokojne 9 miesięcy:-)
Kiwisia ale masz przygody ale najwazniejsze ze jest serducho jak to mówi moj lekarz "taką masz urodę" ale wiem ze to napewno stresujace czasem na poczatkach ciązy sa takie fixy napewno wchłonie sie to paskudztwo i bedzie dobrze a Tobie wysyłam pozytywne fluidy i nie denerwuj malucha!!!!
sznurki ale piekny wynik za chwilkę bedziesz miała babelki w brzuchszku teraz juz z górki trzymam kciukasy dalej nie puszczam za bajeczne warunki na szkiełkach )))
Kinga ja tam juz gratuluję kolejna grudniowa mamusiu beta jest wiec jest i baby nie przejmuj sie teraz dopiero ruszy z kopyta i bedzie wzrastac!!!!
Buziaki dziewczyny ja nadal pije sikam co piec minut i walcze z hiperycznymi bólami((
sznurki ale piekny wynik za chwilkę bedziesz miała babelki w brzuchszku teraz juz z górki trzymam kciukasy dalej nie puszczam za bajeczne warunki na szkiełkach )))
Kinga ja tam juz gratuluję kolejna grudniowa mamusiu beta jest wiec jest i baby nie przejmuj sie teraz dopiero ruszy z kopyta i bedzie wzrastac!!!!
Buziaki dziewczyny ja nadal pije sikam co piec minut i walcze z hiperycznymi bólami((
Kinga_1
Kiciabp - ja też piję i sikam ciągle. Nawet więcej niż piję. Chyba fakt maluszek uciska mi na pęcherz i tej wersji się trzymajmy
A jak ty się czujesz? Ciut lepiej?
A jak ty się czujesz? Ciut lepiej?
madzialenak
mama na pełen etat
gotadora mam jutro wizytę o 9:45, a później na 11 mamy spotkanie z dyrektorem. Ale spoko nie boję się, plan wykonany.
Powiem Ci, że też się martwię co z mollą, z dnia na dzień zniknęła bez słowa. Mam nadzieje, że nic się nie stało :-(
Powiem Ci, że też się martwię co z mollą, z dnia na dzień zniknęła bez słowa. Mam nadzieje, że nic się nie stało :-(
Kinga_1
Dziewczyny, mam pytanie czy moja betka 11,66 nie jest za mała?
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
kinga super wynik, ja miałam w 12dpt betę ponad 8, po 2 dniach niestety spadła do 2,24. Ale tym się nie sugeruj. Zrób betę we wtorek i wtedy będzie wiadomo czy maluch się rozwija. Trzymam kciuki :-)
Podziel się: